Вінкропс Актив/ Wincrops Activ 100 мл

413205_ua 413205_ua 6057 350.7 10



WINBREL (Turkey)
Упаковка МініПеріод внесення Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Дозрівання плодівСпосіб внесення По листуВид РідкийПроизводитель WINBREL (Turkey)
Wincrops Activ - комплексне добриво на основі екстракту морських водоростей, амінокислот і комплексу легкодоступних для рослин елементів живлення.
Дія цього комплексу направлена на стимуляцію обміну речовин, захист від стресових факторів різного походження та нормалізації живлення рослин.
ПЕРЕВАГИ Wincrops Activ:
-  За рахунок високого вмісту природнього походження ауксинів, цитокінінів і гіберелінів стимулюються ростові процеси і формування кореневої системи.
-  Активізує природний імунний захист рослин від шкодочинних організмів, оскільки він багатий на амінокислоти, а витяжка з морських водоростей містить бетаін та олігосахариди.
-  Підсилює ферментативну та фотосинтетичну активність, як наслідок збільшує врожайність і якість продукції рослинництва.
-  Стимулює поділ клітин, мобілізацію поживних речовин з вегетативних до репродуктивних органів, пом’якшує стреси, викликані наявністю вільних радикалів.
• За рахунок високого вмісту природного походження ауксинів, цитокінінів та гіберелінів стимулюються ростові процеси та формування кореневої системи.

СКЛАД г/л
NP2O5K2OMnZnEMB*Ам. к.*
Image ImageImage ImageImageImageImage

ЕМВ* - Екстрат морських водоростей
Ам. к.* - Амінокислоти

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Позакореневі підживлення шляхом обприскування по листу.


ДОП. ІНФОРМАЦІЯ
Формуляція- водний розчин.
pH продукту – 8-10
Клас небезпеки- 4 клас мало небезпечна речовина.
Застереження:
Не рекомендується виконувати обробку в умовах дії низьких або високих температур повітря, інтенсивного сонячного випромінювання та сильного вітру.
Не рекомендується перевищення норм використання препарату. 
166