Добрива ГроГрін Гель P-K-S 6-47-44+4.5 CaO+13.7SO3+TE (GroGreen) 1 кг

433920_ua 433920_ua 574543.69 3531.05 10



Lima (Belgium) Belgium
Упаковка ПрофСпосіб внесення Крапельний полив По листуВид ГельПроизводитель Lima (Belgium)Період внесення Цвітіння/буотонізація Зростання плодів
P-K-S - це гелеве добриво з високою концентрацією фосфору, калію та сірки. Спеціально розроблене для використання в період укорінення рослини, після проростання або пересадки, навесні для плодових дерев, перед цвітінням або в кінці циклу вирощування.

Чому варто використовувати P-K-S
• NPK-гель з високим вмістом фосфору та калію в поєднанні з сіркою, кальцієм та мікроелементами для повноцінного живлення рослин.
• Повністю розчиняється у воді та простий у використанні.
• Спеціально розроблене як "стартер" та "фінішер".
• Підходить для утворення та розвитку коренів після посіву або пересадки.
• Збільшує швидкість цвітіння, покращує зав'язування плодів, забарвлення плодів, вміст цукру (рівень BRIX) та подовжує термін зберігання плодів.
• Низький вміст азоту для уникнення непотрібного вегетативного росту та запобігання затримці дозрівання.

Рекомендації Крапельне зрошення: Загальна доза становить від 5 до 10 кг/га (50-100 г/1 сотка) за одне внесення.
Для безперервної фертигації рекомендована концентрація в розчинах для підживлення - варіюється від 0,5 до 2 г/л (0,05-0,2 %). Стандартна рекомендація для більшості умов вирощування - 1 г/л води. Полив розсади та садженців: Рекомендована норма використання 100-200 грам / 100 л води.
Позакореневе живлення: Застосовувати 2 - 5 кг/га за одне внесення. Завжди використовуйте достатню кількість води, щоб гарантувати повне покриття листя. Не застосовуйте під час дуже спекотної погоди або на культурах, що зазнають водного стресу. Найкращий час застосування - рано вранці або ввечері, коли рослина має високу вологість. Використовувати з середньою концентрацією 250 - 500 грам/100 л води/обробка.

СУМІСНІСТЬ P-K-S сумісний з більшістю агрохімікатів та добрив, що використовуються. Перед застосуванням рекомендується провести невеликий тест. Уникайте змішування з лужними речовинами, горючими матеріалами, відновниками та іншими сульфатами. Завжди читайте етикетку продукту-партнера перед змішуванням з P-K-S. Ніколи не перевищуйте рекомендовані дозування.

ЗБЕРІГАННЯ Захищати від морозу, зберігати при температурі від 5°C до 50°C у відповідному складському приміщенні з хорошою вентиляцією. Зберігати в оригінальній упаковці, подалі від тепла та прямих сонячних променів. Частково використану або пошкоджену упаковку слід зберігати щільно закритою. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати окремо від продуктів харчування, напоїв та кормів для тварин. Не їжте, не пийте і не паліть під час використання.

Випробування ГРОГРІН P-K-S на цибулі - Лівія 2021 Інформація Дата посіву: 17/09/2020. Дата пересадки: 15/11/2020. Застосування ГРОГРІН P-K-S: 09/03/2021 Спостереження за результатами: Через 5 днів після застосування Грогрін P-K-S. Дозування: Норма внесення Грогрін P-K-S (позакореневе): 2 кг на 500 л води на 5000 м2 (тобто 4 кг/га на 1000 л води) Висновки Оцінка росту: Посилення вегетативного росту: здорові рослини з насиченим зеленим кольором. Посилений розвиток цибулин великого розміру. Оцінка врожайності: Всі оброблені ділянки показали вищу врожайність, ніж необроблені. Збільшення врожайності на 15% отримано на оброблених рослинах в порівнянні з необробленими.

За два тижні до застосування
Грогрін P-K-S на цибулі.
Через тиждень після використання Грогрін P-K-S на цибулі.
79