Добриво ГроГрін/GroGreen Файв ТЕРРА NPK 12-44-12 + 6CaO + 3MgO + TE, 5 кг

433926_ua 433926_ua 13101242.06 31213.17 10



Belgium
Упаковка ПрофПеріод внесення Цвітіння/буотонізація Зростання плодів Дозрівання плодівСпосіб внесення Крапельний полив По листуВид ГельПроизводитель Lima (Belgium)

Добриво Файв ТЕРРА NPK 12-44-12 + 6CaO + 3MgO + TE

 Асортимент продуктів Грогрін ФАЙВ є першим, який поєднує високий рівень NPK з кальцієм (Са) та магнієм (Mg), а також всіма необхідними мікроелементами.    Сучасне та ефективне рішення для крапельного зрошення, яке поєднує три властивості в одному: 

• постачання макроелементів N P K.

 • постачання кальцію та магнію.

• підкислення ґрунту.


Забезпечує кислотність для нейтралізації та розчинення бікарбонатів, уникаючи засмічення крапельної ленти і вивільнення недоступних для рослини поживних речовин. Унікальний склад робить його рішенням номер один для лужних та засолених ґрунтів. 

 Грогрін ФАЙВ забезпечує повну програму живлення рослин протягом усього циклу росту, ФАЙВ доступний у різних співвідношеннях NPK для забезпечення потреб рослин на її різних стадіях розвитку. 



Файв ТЕРРА - формула з високим вмістом фосфору:

Найкраще підходить для застосування під час розвитку коренів (закладка бульб у картоплі, після пересадки овочів, початок кореневої активності плодових дерев), під час кущіння пшениці та під час утворення цвіту.

  • Формула з високим вмістом фосфору збалансована кальцієм та магнієм з мікроелементами. 

  • 100% розчинність у воді без утворення осаду чи відкладень. 

  • Низький рівень рН підвищує доступність поживних речовин у ґрунті. 

  • Найкраще підходить для застосування під час розвитку коренів (закладка бульб у картоплі, після пересадки овочів, початок кореневої активності плодових дерев), під час кущіння пшениці та під час утворення цвіту. 



Файв ТЕРРА - це гелевий продукт з високим вмістом фосфору, що поєднує макроелементи (NPK), мезоелементи (Са, Mg) та мікроелементи в одному продукті, що забезпечує рослини всіма необхідними поживними речовинами.




Характеристика добрива Файв Терра NPK 12-44-12 + 6CaO + 3MgO + TE:

Виробництво: Бельгія (євростандарт);

Склад:
Густина: +/- 1,55 кг/літр



Рекомендації по використанню:

ФАЙВ ТЕРРА

Кореневе живлення:


  • Томати, огірки: Вносити 12 - 20 кг/га 2-3 рази на тиждень після пересадки або сходів до зав'язування плодів.

  • Диня, кавун, кабачок: 12 - 16 кг/га/обробка 2-3 рази/тиждень після пересадки до зав'язування плодів.

  • Полуниця: Вносити 12 - 15 кг/га 2-3 рази/тиждень після пересадки до появи перших плодів.

  • Фруктові дерева: Початкова доза 7-10 кг/га навесні під час кореневої активності; повторити з тією ж дозою під час зав’язі плодів; третє внесення 10 кг/га після збору врожаю

  • Картопля: 5-10 кг/га на початковому етапі зав’язі бульб; повторити з дозою 5 кг/га на початку розвитку бульб та повторити через 10 днів.

 Для безперервної фертигації рекомендована концентрація Файв ТЕРРА становить від 0,5 до 2 г/л (0,05-0,2 %). 

 Препарат з високим вмістом фосфору найкраще підходить для розвитку коренів (утворення бульб у картоплі, після пересадки овочів, початок кореневої активності плодових дерев), під час кущіння пшениці та під час зав’язі. 


Полив розсади та садженців: Рекомендована норма використання 50-200 грам/100 л води.


Позакореневе живлення

 Хоча продукт в основному використовується для фертигації, його також можна застосовувати для позакореневого живлення. 

Застосовувати 2 - 5 кг/га/ за одне внесення. Завжди використовуйте достатню кількість води, щоб гарантувати повне покриття листя.


Рекомендація:

 Файв ТЕРРА - це гелевий продукт з високим вмістом фосфору, що поєднує макроелементи (NPK), мезоелементи (Са, Mg) та мікроелементи в одному продукті, що забезпечує рослини всіма необхідними поживними речовинами.
Файв ТЕРРА можна змішувати з кальцієвою селітрою без ризику випадання осаду. 

Не змішувати з іншими добривами, що містять NPK, фосфати та/або сульфати.
При змішуванні з іншими хімічними речовинами рекомендується провести невеликі випробування перед застосуванням у великих масштабах.
100