Добриво ГроГрін Groleaf / Гроліф 0-40-40 + TE + QPS45, 1кг (GroGreen)
Lima BelgiumУпаковка ПрофВид КристалічнийПеріод внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізаціяСпосіб внесення Крапельний полив По листуВиробник Lima (Belgium)Добриво ГроГрін Groleaf / Гроліф 0-40-40 + TE + QPS45, 1кг (GroGreen)
Добриво ГРОЛІФ 0-40-40+TE+QPS45
ГРОЛІФ 0-40-40 + TE + QPS45 рекомендується використовувати як позакореневе живлення на стадіях, коли фосфор і калій є критичними для приживлення культури (розвиток коренів і початок цвітіння), а також під час дозрівання плодів.
Лінійка продуктів Гроліф надає багато переваг:
• Повністю розчинні в воді продукти, призначені для листового живлення. Немає залишків.
• Формули збагачені спеціальним комплексом QPS45, який діє як біостимулятор.
• Висока концентрація хелатованих мікроелементів - для ефективного запобігання дефіцита.
• Безпечні формули з низьким вмістом біурету і без вмісту хлору.
• Стимулює кореневу діяльність та поглинання поживних речовин із ґрунту.
• Groleaf має різні формули для задоволення конкретних вимог щодо живлення культур.
Характеристика добрива ГроГрін Гроліф 0-40-40+TE+QPS45:
Виробництво: Бельгія (євростандарт);
Склад:
Рекомендації по використанню:
Позакореневе дозування коливається від 0,5 – 5 кг/га з максимальною концентрацією 0,5 % (або 500 г/100 л води).
• Зернові культури: Вносити 2 - 4 кг/га у фазі 3-4 листків та під час кущіння.
• Картопля: Вносити 5 кг/га при появі бульб. Повторити через 10 днів.
• Цибуля, салат: Внести 4 кг/га на початку вегетації. Повторити через 10 днів.
• ТЕПЛИЧНІ ОВОЧІ томат, огірок, баклажан: Вносити 0,5 - 1 кг/га після пересадки. Повторити через 10 днів
• ОВОЧІ ВІДКРИТОГО ҐРУНТУ помідор, огірок, диня, кавун: Вносити 2 - 4 кг/га після пересадки або сходів. Повторити через 10 днів.
• ЯГІДНІ КУЛЬТУРИ полуниця, малина, ожина: Вносити 2 - 4 кг/га після пересадки або на початку росту коренів. Повторити через 10 днів.
• ФРУКТОВІ ДЕРЕВА яблуні, груші, вишні, персики, виноград, оливки: Внести 3-5 кг/га після зав'язування плодів. Повторити двічі по 4 кг/га під час дозрівання плодів з інтервалом 15 - 20 днів. Обробку винограду слід починати до зав'язування плодів з 2-4 кг/га. Продовжувати з тими ж нормами, що і на інших плодових деревах.