Добриво ГроГрін Groleaf / Гроліф 0-40-40 + TE + QPS45, 1кг (GroGreen)

433942_ua 433942_ua 469448.18 2444.11 5

Lima Belgium
Упаковка ПрофВид КристалічнийПеріод внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізаціяСпосіб внесення Крапельний полив По листуВиробник Lima (Belgium)

Добриво ГРОЛІФ 0-40-40+TE+QPS45 

 

ГРОЛІФ 0-40-40 + TE + QPS45 рекомендується використовувати як позакореневе живлення на стадіях, коли фосфор і калій є критичними для приживлення культури (розвиток коренів і початок цвітіння), а також під час дозрівання плодів.


Лінійка продуктів Гроліф надає багато переваг:

• Повністю розчинні в воді продукти, призначені для листового живлення. Немає залишків.

• Формули збагачені спеціальним комплексом QPS45, який діє як біостимулятор.

• Висока концентрація хелатованих мікроелементів - для ефективного запобігання дефіцита.

• Безпечні формули з низьким вмістом біурету і без вмісту хлору.

• Стимулює кореневу діяльність та поглинання поживних речовин із ґрунту.

• Groleaf має різні формули для задоволення конкретних вимог щодо живлення культур.

 

Характеристика добрива ГроГрін Гроліф 0-40-40+TE+QPS45:

Виробництво: Бельгія (євростандарт);

Склад:

Рекомендації по використанню:

Позакореневе дозування коливається від 0,5 – 5 кг/га з максимальною концентрацією 0,5 % (або 500 г/100 л води). 


Зернові культури: Вносити 2 - 4 кг/га у фазі 3-4 листків та під час кущіння.

Картопля: Вносити 5 кг/га при появі бульб. Повторити через 10 днів.

Цибуля, салат: Внести 4 кг/га на початку вегетації. Повторити через 10 днів.

ТЕПЛИЧНІ ОВОЧІ томат, огірок, баклажан: Вносити 0,5 - 1 кг/га після пересадки. Повторити через 10 днів

ОВОЧІ ВІДКРИТОГО ҐРУНТУ помідор, огірок, диня, кавун: Вносити 2 - 4 кг/га після пересадки або сходів. Повторити через 10 днів.

ЯГІДНІ КУЛЬТУРИ полуниця, малина, ожина: Вносити 2 - 4 кг/га після пересадки або на початку росту коренів. Повторити через 10 днів.

ФРУКТОВІ ДЕРЕВА яблуні, груші, вишні, персики, виноград, оливки: Внести 3-5 кг/га після зав'язування плодів. Повторити двічі по 4 кг/га під час дозрівання плодів з інтервалом 15 - 20 днів. Обробку винограду слід починати до зав'язування плодів з 2-4 кг/га. Продовжувати з тими ж нормами, що і на інших плодових деревах.

 
181