Прованто Вернал (Каліпсо) – надійний помічник у боротьбі зі шкідниками саду та городу від Bayer Garden

Даний інсектицид має швидку системну дію, будучи, при цьому, абсолютно безпечною для користувача та навколишнього середовища. Дотримання рекомендованих норм застосування гарантує нешкідливість препарату для бджіл і джмелів, що дозволяє проводити обприскування і в період цвітіння.     

Інсектицид німецького виробництва Прованто Вернал (Калипсо) від всесвітньо відомої марки "Байєр" має вигляд концентрату суспензії та випускається у кількох зручних формах (2 мл, 100 мл).
Зазначимо, що у зв'язку з реорганізацією "Bayer Garden" у 2017 році, всі товари фірми будуть представлені французькою незалежною групою компаній SBM Life Science.
Удосконалення технології створення препаратів із групи пестицидів – процес безперервний і незалежний від зовнішніх реформ підприємств-виробників.
Продукція ТМ "Байєр" широко популярна у всьому світі і зберігає свій авторитет довгі роки .
Офіційним дистриб'ютором товарів компанії в Україні є ДП "Світ Насіння".
Ціни на продукцію "Bayer Garden" в інтернет-магазині дочірнього підприємства відповідають вартості, заявленій виробником.

Докладний опис препарату


Діючою речовиною системного інсектициду Прованто Вернал (Каліпсо) є тіаклопрід.
Цей препарат найчастіше використовується для захисту картоплі, томатів, капусти, цибулі та часнику, а також таких плодово-ягідних та фруктових рослин, як:

  • яблуня,
  • вишня та черешня,
  • персик,
  • суниця,
  • виноградники та ін.

Ісектицид контактної та кишкової дії знищує колорадських жуків, попелицю, яблучну плодожерку, Оленку волохату і багатьох інших комах. Нижче пропонуємо Вам ознайомитися з таблицею, що містить повний перелік шкідливих об'єктів, у боротьбі з якими препарат Прованто Вернал (Каліпсо)

 Сірий кореневий довгоносик
Плодожерка східна
Персикова попелиця
Вишнева муха
Цибулева муха
Листоблошки
Трипси (в т.ч. цибульні)
Цибульна моль
Білянки

. Перед використанням уважно вивчіть інструкцію безпосередньо на упаковці товару.

Цукровий буряк: від сівби – до збирання №3
Технологія вирощування огірка на шпалері
Захист саду та городу від хвороб препаратами Syngenta Частина 2