Насіння дині Егназіо F1/Egnazio F1 250 с. Enza Zaden

336155_ua 336155_ua 865837 3795.15 10

Enza Zaden (Nederland)
Термін дозрівання СередньораннійВиробник Enza Zaden (Нідерланди)Колір Жовтий ПомаранчевийФорма плоду ОвальнийУпаковка Проф
Диня Егназіо F1 – середньоранній, урожайний гібрид типу Жовта Канарська, виведений селекційною компанією Enza Zaden, Нідерланди. Від висадження розсади до збирання врожаю проходить близько 65-70 днів. Призначається для вирощування у відкритому ґрунті та тривалого зберігання. Норма посадки – 7-9 тис. раст./га. Рослина плетена, добре розвинена, з високою покривною здатністю. Інтенсивно завантажене, не скидає зав'язь у разі різкої зміни погодних умов. Невибагливо до якості ґрунту, пластично до агротехніки. Не схильне до борошнистої роси. Плоди овальної форми, шкірка яскраво-жовтого кольору, гладка або слабозморшкувата. Середня вага – 4-5 кг. М'якуш білого кольору, щільний і хрумкий. При перезріванні або зберіганні стає ніжнішою, соковитою та цукристою. Показник Брікс – 12-14%. Чудовий, насичений смак доповнюється інтенсивним ароматом. Урожай можна транспортувати на великі відстані, зберігати протягом кількох місяців. Для цього плоди необхідно зібрати за 2 тижні до повного дозрівання. Реалізується на свіжому ринку восени або в перші зимові місяці. Особливості сорту дині Егназіо F1: період вегетації 65-70 днів від висадки розсади; ;n чуйний до стандартної агротехніки; пластичний до умов вирощування та догляду, стресостійкий; не схильний до борошнистої роси; врожайність – близько 50-80 т/га; чудові смакові якості, цукристість та поживна цінність; n витримують транспортування та зберігання протягом 2-3 місяців; реалізується на свіжому ринку в осінньо-зимовий період. Урожай можна транспортувати на великі відстані, зберігати протягом кількох місяців. Для цього плоди необхідно зібрати за 2 тижні до повного дозрівання. Реалізується на свіжому ринку восени або в перші зимові місяці. Особливості сорту дині Егназіо F1: період вегетації 65-70 днів від висадки розсади; ;n чуйний до стандартної агротехніки; пластичний до умов вирощування та догляду, стресостійкий; не схильний до борошнистої роси; врожайність – близько 50-80 т/га; чудові смакові якості, цукристість та поживна цінність; n витримують транспортування та зберігання протягом 2-3 місяців; реалізується на свіжому ринку в осінньо-зимовий період. Урожай можна транспортувати на великі відстані, зберігати протягом кількох місяців. Для цього плоди необхідно зібрати за 2 тижні до повного дозрівання. Реалізується на свіжому ринку восени або в перші зимові місяці. Особливості сорту дині Егназіо F1: період вегетації 65-70 днів від висадки розсади; ;n чуйний до стандартної агротехніки; пластичний до умов вирощування та догляду, стресостійкий; не схильний до борошнистої роси; врожайність – близько 50-80 т/га; чудові смакові якості, цукристість та поживна цінність; n витримують транспортування та зберігання протягом 2-3 місяців; реалізується на свіжому ринку в осінньо-зимовий період. зберігати протягом кількох місяців. Для цього плоди необхідно зібрати за 2 тижні до повного дозрівання. Реалізується на свіжому ринку восени або в перші зимові місяці. Особливості сорту дині Егназіо F1: період вегетації 65-70 днів від висадки розсади; ;n чуйний до стандартної агротехніки; пластичний до умов вирощування та догляду, стресостійкий; не схильний до борошнистої роси; врожайність – близько 50-80 т/га; чудові смакові якості, цукристість та поживна цінність; n витримують транспортування та зберігання протягом 2-3 місяців; реалізується на свіжому ринку в осінньо-зимовий період. зберігати протягом кількох місяців. Для цього плоди необхідно зібрати за 2 тижні до повного дозрівання. Реалізується на свіжому ринку восени або в перші зимові місяці. Особливості сорту дині Егназіо F1: період вегетації 65-70 днів від висадки розсади; ;n чуйний до стандартної агротехніки; пластичний до умов вирощування та догляду, стресостійкий; не схильний до борошнистої роси; врожайність – близько 50-80 т/га; чудові смакові якості, цукристість та поживна цінність; n витримують транспортування та зберігання протягом 2-3 місяців; реалізується на свіжому ринку в осінньо-зимовий період.
351