Трава газонна Універсальна 100г

302131_ua 302131_ua 32 за 1 упаковку30.4 327.3 10



World of Seeds
Виробник World of SeedsКолір Зелений

- це суміш із сортів трав, придатних як для ділянок, які піддаються помірним механічним навантаженням, так і для декоративних цілей

Підготовка ґрунту.
Територію під газон слід очистити від каміння, викорчувати непотрібні дерева та кущі, знищити бур'яни. Верхню кулю ґрунту слід перекопати на глибину лопати, зробити вологозарядний полив та залишити на термін у 2-3 тижні з метою натуральної стабілізації ґрунту.
Після вирівнювання ґрунту.
Після завершення стабілізації ґрунту верхній шар вирівняти граблями. Газон вимагає злегка підкислений ґрунт, для цього на легких піщаних ґрунтах рекомендується внести трохи торфу або компосту.
Посів насіння.
Забезпечуючи полив, можна сіяти з осені до пізнього літа: Оптимальний термін сівби – це період від початку квітня до кінця травня, а також у вересні. Безпосередньо перед посівом ґрунт необхідно зволожити. Насіння висівати за допомогою сівалки або вручну рівномірно по всій поверхні ґрунту, по можливості використовувати сіяння навхрест. Насіння злегка накрити за допомогою граблів, у разі ущільненої основи рекомендується змішати верхній шар ґрунту з піском, а після того, як шар ґрунту буде засіяний, покрити його тонким шаром мульчі, оптимальна глибина посіву 0,5-1 см. Рекомендується злегка ущільнити верхній шар грунту садово-городнім валиком, що значно полегшує проростання насіння.
Полив.
Після посіву слід особливо доглядати про відповідне зволоження основи, зрошувати часто, але делікатно, так щоб підтримувати постійний рівень вологості на верхньому шарі ґрунту, Перед першим скошуванням рекомендується злегка прикатати газон, що стабілізує процес укорінення трави. Два перші косовиці добре зробити легкою косаркою, коли трава виростить до висоти 8-10 см (спортивні газони) і 6-8 см (декоративні та паркові газони), і скошувати її до висоти 4-5 см.

\ ;n
381