Горох овочевий "Дінга" 20 г. (Syngenta) WoS

125635_ua 125635_ua 1814.4 35.42 10



World of Seeds
Упаковка МініТермін дозрівання СередньораннійВиробник World of Seeds SyngentaКолір Зелений
Високоврожайний, раннього дозрівання, низькорослий (60-70 см).
Сорт універсального призначення – використовується у свіжому вигляді, переробки та для консервації.
Стручки - довжиною 8-9 см, з великими, світло-зеленими зернами, солодкими на смак.
Урожайність зерна в молочній стиглості до 40 кг зі 100 м2.\ ;n

>АГРОТЕХНІКА: , а також багаторічні трави. Горох і є хорошим попередником, т.к. за вегетацію накопичує у ґрунті азот – до 100 кг/га (10 г/м2). Повертати горох на ту саму ділянку можна не раніше, ніж через 4 роки. Розміщувати горох краще на ділянках з окультуреними та удобреними, некислими, легкими ґрунтами. На малородючих ґрунтах ефективне внесення як органічних (перегній, компост), так і мінеральних добрив: органічні та фосфорно-калійні добрива вносять восени (при основному обробітку ґрунту), а азотні – перед посівом. На кислих дерново-підзолистих ґрунтах ефективно внесення (при осінньому обробітку ґрунту) фосфоритного борошна (300-400 г на 10 м2) або вапна (5-7 кг на 10 м2). Щоб прискорити появу сходів перед посівом насіння замочують у воді на 12 годин. Для захисту від птахів над посівами натягують сітку. Сходи з'являються на 7-8 день. Для гарного зростання вимагає вологого ґрунту. Догляд полягає в розпушуванні ґрунту та боротьбі з бур'янами; у сухий час посіви рясно поливають. Прибирають багаторазово, у міру дозрівання бобів; найкращий час для зборів – ранній ранок. У домашніх умовах горох широко використовують для приготування салатів, супів та інших страв. Зелена маса (стебла, листя) застосовується на корм тваринам і як сидерат.Горох - найцінніший білковий продукт; він багатий вітаміном Е (регулює обмін жирів, білків та нуклеїнових кислот), вітамінами В1 та В2.

У домашніх умовах горох широко використовують для приготування салатів, супів та інших страв. Зелена маса (стебла, листя) застосовується на корм тваринам і як сидерат.Горох - найцінніший білковий продукт; він багатий вітаміном Е (регулює обмін жирів, білків та нуклеїнових кислот), вітамінами В1 та В2.

У домашніх умовах горох широко використовують для приготування салатів, супів та інших страв. Зелена маса (стебла, листя) застосовується на корм тваринам і як сидерат.Горох - найцінніший білковий продукт; він багатий вітаміном Е (регулює обмін жирів, білків та нуклеїнових кислот), вітамінами В1 та В2.

- Найцінніший білковий продукт; він багатий вітаміном Е (регулює обмін жирів, білків та нуклеїнових кислот), вітамінами В1 та В2.

- Найцінніший білковий продукт; він багатий вітаміном Е (регулює обмін жирів, білків та нуклеїнових кислот), вітамінами В1 та В2.

463