Капуста Агресор F1 2500 нас. (Syngenta)

252998_ua 252998_ua 14871438.94 31367 10

Syngenta (Nederland)
Термін дозрівання СередньопізнійВиробник SyngentaКолір ЗеленийУпаковка Проф Міні
Капуста білокачанна "Агресор" F1 2500 с.
Агресор F1 Пізній гібрид білокачанної капусти (110-120 днів після висадки розсади).
Гібрид перевірено часом!
Маса головки - 3-5 кг.
Основні переваги цього сорту: Рослина має високу силу росту, дуже пластичну, не ушкоджується трипсами, стійка до фузаріозу.
Гібрид використовують як у свіжому вигляді так і для переробки.
Агресор чудово переносить нестачу рівня азоту в землі.
На полі добре зберігається протягом усього періоду збирання врожаю.
Гібрид має високі смакові якості і чудово підходить і відповідає за всіма стандартами для соління. Гібрид Агресор F1 добре зарекомендував себе з дуже хорошого боку як серед професіоналів так і серед фермерів-початківців. Ми є офіційними дистриб'юторами компанії Сінгента в Україні та даємо гарантію на всю продукцію, придбану в нашому інтернет магазині..


за всіма стандартами для соління. Гібрид Агресор F1 добре зарекомендував себе з дуже хорошого боку як серед професіоналів так і серед фермерів-початківців.

Ми є офіційними дистриб'юторами компанії Сингента в Україні і даємо гарантію на всю продукцію придбану в нашому інтернеті. в магазині. за всіма стандартами для соління.
Гібрид Агресор F1 добре зарекомендував себе з дуже хорошого боку як серед професіоналів так і серед фермерів-початківців. Ми є офіційними дистриб'юторами компанії Сингента в Україні і даємо гарантію на всю продукцію придбану в нашому інтернеті. в магазині.
942