Цибуля саджанка Болеро, 1 кг (Nederland)

436040_ua 436040_ua 110 за 1 упаковку105 3105 10

TOP Onionsets BV (Nederland) Netherlands
Термін дозрівання СередньораннійВиробник Broer B.V (Нідерланди)Колір ЖовтийФорма плоду КруглийУпаковка Міні
Цибуля Болеро – середньоранній, дуже популярний, високоврожайний сорт цибулі.
Цей гатунок голландської селекції.
Цибулини досить великі, округлі, одногніздні з жовто-коричневою лускою. Середній розмір складає 140 г.
Врожайність дуже висока.
Відмінна риса цього сорту – підвищений вихід товарних цибулин. Тому він є одним із найкращих сортів для професійного вирощування.
Широко застосовується у кулінарії. Завдяки щільній шкірці та підвищеному вмісту сухих речовин цей сорт цибулі чудово зберігається тривалий час – до восьми місяців.
Даний вид цибулі стійкий до несправжньої борошнистої роси та стрілкування.
Термін дозрівання від сходів до пожовтіння листя 130 днів. Смак цього сорту цибулі – гострий. Слабко уражається хворобами. Наш інтернет-магазин постачає якісну цибулю сівок із Голландії за найрозумнішими цінами.
Широко використовується для вирощування і в північних, і середніх широтах, а також у комерційних цілях. Для посадки цибулі потрібно підібрати родючий супіщаний грунт. Найкращі попередники: капуста, огірок, картопля, томат, бобові. Глибина посадки цибулин має становити 5 см, висаджувати на відстань 10-15 см одна від одної.
При вирощуванні цибулі ширина міжрядь може бути від 20 до 25 див.
Ви отримаєте матеріал високої якості недорого.
Відправимо післяплатою поштою (Нова Пошта, Укрпошта) .
Компанія Broer B.V. виробляє, обробляє та продає цибулю-сівач у 40 країн Європи та Азії вже понад 50 років. Broer B.V. також експортує продукцію до США та Канади. Крім того, компанія продає саджанці цибулі-шалоту та часнику. Broer B.V. є єдиним виробником цибулі-сівки під маркою Quality Inside («Якість усередині») компаній Bejo Seeds та De Groot en Slot. Саджанці цибулі-сівки першого року даної марки мають унікальні генетичні характеристики сортів «Рейнсбургер», «Штутгартер» та «Іспанський».
Передпосадкові хитрощі
Після покупки цибулю-сівач треба перебрати, всі травмовані цибулини викинути, просушити і зберігати при кімнатній температурі в паперовому пакеті. Якщо режим нижче +17°С, це може спровокувати утворення стрілок (при ранньовесняній посадці). Але дрібна цибуля-сівачка, діаметр якої менше 1 см не стрілює, навіть якщо температурний регламент не дотриманий.
Щоб отримати щедрий урожай, Купити Цибулю і оформити доставку поштою по всій території України:Київ, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Ужгород, Кривий Ріг, Одеса, Херсон, Суми, Чернігів, Чернівці, Львів, Полтава, Луцьк, Кіровоград, Черкаси, Хмельницький, Вінниця, Житомир, Миколаїв, Рівне, Ялта, Біла Церква.
33