Молоді пагони шнитт цибулі мають дуже ніжний пряний смак і наповнюють будь-яку страву цибульним ароматом.
Мікрозелень дуже цінна для здоров'я.
Це натуральне та безпечне джерело вітамінів та мінералів.
Зелень гармонує з м'ясними, рибними та овочевими стравами, пагони незамінні в салатах і відмінно поєднуються з іншим мікрозеленню
Для цілорічного вирощування.
- Заповніть ємність для пророщування торфом або землею (можна використовувати спеціальну ємність для пророщування на воді).
- Рівномірно розподіліть насіння з пакетика по поверхні (не заглиблювати), присипте тонким шаром субстрату та ущільніть.
- Помістіть ємність з насінням у тепле світле місце.
- При необхідності зволожуйте посіви.
-