Насіння Мікрозелень Люцерна, Мікрогрін 30г. WoS

292457_ua 292457_ua 2016 311.66 10



World of Seeds
Термін дозрівання Ультраранній РаннійВиробник World of SeedsУпаковка Міні

< Назва «Альфа Альфа» означає «батько всієї їжі». Пророщена люцерна – дивовижний цілитель.
Всього чайна ложка (близько 5 г) люцерни для пророщування дає до 50 г найпотужнішого за цілющим ефектом живого продукту.

Молоді паростки люцерни мають м'який приємний смак і досить легкий горіховий аромат. У кулінарії їх часто додають в овочеві салати, сендвічі, смузі та інші страви. 600"

Люцерна - харчова цінність
Простки люцерни - це низькоенергетичний продукт (23 ккал / 100 г) Вони також містять 3,99% рослинного білка, 2,1% біодоступних вуглеводів і 1,9% клітковини, також є джерелом калію (79 мг/100 г), фосфору (70 мг/100 г), кальцію. (32 мг/100 г) та магнію (27 мг/100 г), вони також містять кислоти з сімейства омега-6 (234 мг/100 г), а також омега-3 (175 мг/100 г). Вони є смачним доповненням до сніданку та салатів.


Люцерна — корисні властивості
Люцерна використовується у всьому світі як харчовий інгредієнт у сироїдських та вегетаринських стравах. Сучасні наукові дослідження чітко підтверджують, що листя і стебла люцерни містять велику кількість рослинного білка, а також вітамінів і мінералів. У їх складі можна перерахувати зустрічаються вітаміни групи В: В1, В6, В12, вітаміни С, D, Е та К, а також велика кількість бета-каротину. З мінералів, що містяться в люцерні, заслуговують на особливу увагу залізо, калій, марганець, фосфор та кальцій. Крім того, листя люцерни мають високу концентрацію фітоактивних речовин, таких як альфа-каротин, хлорофіл, кумарин, криптоксантин, даїдзеїн, фумарова кислота, лимон, лютеїн, сапоніни, стигмастерол та багато інших. Речовини, що містяться в люцерні, сприяють всмоктування та всмоктування білка, вуглеводів, кальцію та заліза з просвіту травної системи.

Як вживати паростки люцерни:
Зрозуміло, у свіжому вигляді! Додавати до салатів, супів, бутербродів… тобто, буквально, в будь-яку страву, в якій смак свіжого зеленого горошку буде доречний.

Для цілорічного вирощування.

  1. Заповніть ємність для пророщування торфом або землею (можна використовувати спеціальну ємність для пророщування на воді).
  2. li style = "font-size: 1.4rem; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; background: transparent; list-style: inside disc;"> Через 7-10 днів (залежно від культури), у фазі першої пари справжнього листя (2-5 см), мікрозелень готова до збирання і містить максимальну кількість корисних речовин.
  3. НЕ МІСТИТЬ ГМО

    0px; font-size: 1.4rem; vertical-align: baseline; outline: 0px; color: #6f5f5a; font-family: Arial, Helvetica, FreeSans, 'Liberation Sans', 'Nimbus Sans L', sans-serif; border: 0px initial initial;"> НЕ МІСТИТЬ ГМО

    Liberation Sans', 'Nimbus Sans L', sans-serif; border: 0px initial initial;"> НЕ МІСТИТЬ ГМО

    Liberation Sans', 'Nimbus Sans L', sans-serif; border: 0px initial initial;"> НЕ МІСТИТЬ ГМО

    padding: 0px; border: 0px; background: transparent; outline: 0px;">НЕ МІСТИТЬ ГМО

    padding: 0px; border: 0px; background: transparent; outline: 0px;">НЕ МІСТИТЬ ГМО

492