Насіння Мікрозелень Капусти, Мікрогрін 20г. WoS

335815_ua 335815_ua 4233.6 320.49 10



World of Seeds
Термін дозрівання УльтрараннійВиробник World of SeedsУпаковка Міні
Соковиті паростки білокачанної капусти мають освіжаючий смак і приємний аромат. Вони доповнять та прикрасять будь-який салат, гарячу страву, холодні закуски або бутерброди. Містять вітаміни групи В, С, Е, К, А і навіть вітамін U. Наявність великої кількості клітковини сприятливо діє на шлунково-кишковий тракт і сприяє виведенню з організму холестерину, що особливо важливо при профілактиці атеросклерозу. Стимулюють травлення, знижують рівень поганого холестерину, нормалізують тиск. Регулярне вживання мікрозелені допоможе зміцнити імунітет та покращити обмінні процеси. Мікрозелень капусти чудово доповнить будь-які салати, гарячі страви, холодні закуски та бутерброди.

Для цілорічного вирощування.

  1. Заповніть ємність для пророщування торфом або землею (можна використовувати спеціальну ємність для пророщування на воді).
  2. Рівномірно розподіліть насіння з пакетика по поверхні (не заглиблювати), присипте тонким шаром субстрату та ущільніть.
  3. Помістіть ємність з насінням у тепле світле місце.
  4. При необхідності зволожуйте посіви.
  5. Через 7-10 днів (залежно від культури), у фазі першої пари справжнього листя (2-5 см), мікрозелень готова до збирання і містить максимальну кількість корисних речовин.
  6. Використовуйте ємність із субстратом повторно для пророщування наступної партії насіння.
  7. Мікрозелень можна зберегти в холодильнику до 5 днів, помістивши її в контейнер або в целофановий пакет.

НЕ МІСТИТЬ ГМО

border: 0px; background: transparent; outline: 0px;">НЕ МІСТИТЬ ГМО

border: 0px; background: transparent; outline: 0px;">НЕ МІСТИТЬ ГМО
303