Насіння Мікрозелень Лен, Мікрогрен 100г. WoS

335821_ua 335821_ua 5544 332.46 10



World of Seeds
Термін дозрівання Ультраранній РаннійВиробник World of SeedsУпаковка Міні
Насіння льону давно завоювало популярність серед прихильників здорового харчування, завдяки наявності антиоксидантів: Омега-3 та Омега-6 поліненасичених жирних кислот, клітковини, вітамінів A, групи B, C, F, K, E, та мінералів: кальцію, магнію, заліза, марганцю, міді, хрому, фосфору, калію, цинку та натрію. Слід особливо зробити акцент на наявність антиоксидантів (лігнанів) у насінні та проростках льону. Вони за своїм складом схожі на жіночі гормони. Завдяки цьому насіння та мікрозелень льону широко застосовують у гінекології. Антиоксидантні властивості уповільнюють розподіл ракових клітин, що є чудовим профілактичним засобом для попередження розвитку злоякісних утворень та відмінним доповненням комплексної терапії лікування даної недуги.\ ;n Мікрозелень льону має також протизапальну та бактерицидну, антивірусну та протигрибкову дію. Жирні кислоти, що входять до складу мікрозелені льону, позитивно впливають на шкіру, волосся та серцево-судинну систему. Мікрозелень льону, як і інших культур, удосталь містить клітковину, яка стане відмінним помічником для схуднення та очищення кишечника. Молоді паростки льону нейтральні на смак і мають легкий горіховий аромат. Мікрозелень льону прекрасно освіжає салати, бутерброди, добре доповнює гарячі страви. Широке використання паростка льону знайшли при приготуванні смузи. Мікрозелень льону є джерелом цілого ряду вітамінів (A, групи B, C, F, K, E), кальцію, магнію, заліза, марганцю, міді, хрому, фосфору, калію, цинку та натрію. антивірусна та протигрибкова дія. Жирні кислоти, що входять до складу мікрозелені льону, позитивно впливають на шкіру, волосся та серцево-судинну систему. Мікрозелень льону, як і інших культур, удосталь містить клітковину, яка стане відмінним помічником для схуднення та очищення кишечника. Молоді паростки льону нейтральні на смак і мають легкий горіховий аромат. Мікрозелень льону чудово освіжає салати, бутерброди, добре доповнює гарячі страви. Широке використання паростка льону знайшли при приготуванні смузи. Мікрозелень льону є джерелом цілого ряду вітамінів (A, групи B, C, F, K, E), кальцію, магнію, заліза, марганцю, міді, хрому, фосфору, калію, цинку та натрію. антивірусна та протигрибкова дія. Жирні кислоти, що входять до складу мікрозелені льону, позитивно впливають на шкіру, волосся та серцево-судинну систему. Мікрозелень льону, як і інших культур, удосталь містить клітковину, яка стане відмінним помічником для схуднення та очищення кишечника. Молоді паростки льону нейтральні на смак і мають легкий горіховий аромат. Мікрозелень льону прекрасно освіжає салати, бутерброди, добре доповнює гарячі страви. Широке використання паростка льону знайшли при приготуванні смузи. Мікрозелень льону є джерелом цілого ряду вітамінів (A, групи B, C, F, K, E), кальцію, магнію, заліза, марганцю, міді, хрому, фосфору, калію, цинку та натрію. волосся та серцево-судинну систему. Мікрозелень льону, як і інших культур, удосталь містить клітковину, яка стане відмінним помічником для схуднення та очищення кишечника. Молоді паростки льону нейтральні на смак і мають легкий горіховий аромат. Мікрозелень льону чудово освіжає салати, бутерброди, добре доповнює гарячі страви. Широке використання паростка льону знайшли при приготуванні смузи. Мікрозелень льону є джерелом цілого ряду вітамінів (A, групи B, C, F, K, E), кальцію, магнію, заліза, марганцю, міді, хрому, фосфору, калію, цинку та натрію. волосся та серцево-судинну систему. Мікрозелень льону, як і інших культур, удосталь містить клітковину, яка стане відмінним помічником для схуднення та очищення кишечника. Молоді паростки льону нейтральні на смак і мають легкий горіховий аромат. Мікрозелень льону чудово освіжає салати, бутерброди, добре доповнює гарячі страви. Широке використання паростка льону знайшли при приготуванні смузи. Мікрозелень льону є джерелом цілого ряду вітамінів (A, групи B, C, F, K, E), кальцію, магнію, заліза, марганцю, міді, хрому, фосфору, калію, цинку та натрію. n Мікрозелень льону чудово освіжає салати, бутерброди, добре доповнює гарячі страви. Широке використання паростка льону знайшли при приготуванні смузи. Мікрозелень льону є джерелом цілого ряду вітамінів (A, групи B, C, F, K, E), кальцію, магнію, заліза, марганцю, міді, хрому, фосфору, калію, цинку та натрію. n Мікрозелень льону чудово освіжає салати, бутерброди, добре доповнює гарячі страви. Широке використання паростка льону знайшли при приготуванні смузи. Мікрозелень льону є джерелом цілого ряду вітамінів (A, групи B, C, F, K, E), кальцію, магнію, заліза, марганцю, міді, хрому, фосфору, калію, цинку та натрію.
344