Мікрозелень злаку, який зазвичай використовують як корм для курей, корів та коней. Але насправді просо дуже поживне та корисне для людей. Як і ячмінь, воно має м'який трав'янистий смак. Деякі люди вважають за краще просто пророщувати просо, подрібнювати на борошно або варити кашу. У мікрозелені проса містяться корисні білки, вуглеводи, незамінні амінокислоти, мінерали та багато інших корисностей для організму людини. Проростки можна вживати в салатах з іншими овочами або додавати в корисні смузи. При вирощуванні проса у великому обсязі переконайтеся, що у нього хороша вентиляція, щоб уникнути проблем з цвіллю. Світло над проростками краще включати через 4 дні після посіву. При вирощуванні проса у великому обсязі переконайтеся, що у нього хороша вентиляція щоб уникнути проблем із цвіллю. Світло над проростками краще включати через 4 дні після посіву. М'який, трав'янистий Яскраве зелене листя і білуваті внизу стебла Попереднє замочування - 4-8 годин. Час проростання 1 -2 дні Час збору врожаю 12 і більше днів