Мікрозелень редиски соковита, з неповторним приємно-пекучим смаком і освіжаючим ароматом. Має багато ефірних олій та фітонцидів, сприяє значному зміцненню імунітету, покращує стан шкіри та волосся. Росте і розвивається швидко. У їжу використовують стебла і листя молодих рослин. Мікрозелень редиски є корисною та пікантною добавкою до салатів, бутербродів та м'ясних страв. Склад: насіння редиски Сакса. Для цілорічного вирощування.
Через 7-10 днів (залежно від культури), у фазі першої пари справжнього листя (2-5 см), мікрозелень готова до збирання і містить максимальну кількість корисних речовин.
Акуратно зріжте ножицями зелень трохи вище корінців. Соковиті паростки готові до вживання в їжу. Коріння видаліть.
Використовуйте ємність із субстратом повторно для пророщування наступної партії насіння.
Мікрозелень можна зберегти в холодильнику до 5 днів, помістивши її в контейнер або в целофановий пакет.