Огірок "Сатина" F1 1000 с. Нунемс (Nunhems)

124738_ua 124738_ua 17951737.57 31650.7 10

Nunhems (Nederland)
Термін дозрівання Ранній СередньораннійВиробник NunhemsКолір ЗеленийУпаковка Проф
Сатина F1
Новий партенокарпічний гібрид корнішонного типу для вирощування насамперед у відкритому грунті. Завдяки середній силі росту, ранньостиглості, генеративному типу розвитку рослини дозволяє досягати найвищих результатів урожайності. Листя невелике, що забезпечує відкритий тип рослини, і тим самим значно полегшує збирання врожаю.
Плоди -зеленого забарвлення, співвідношення довжини до діаметру складає 3,0:1,0.
М'якуш - хрумка, має ніжну шкірку, при цьому плоди зберігають характерну для гібридів компанії Нунемс транспортабельність. Гібрид універсального призначення, ідеально підходить для засолювання. Саме тому компанія МакДональдс використовує засолені плоди Сатини для приготування своїх гамбургерів. Сатіна також показує хороші результати при вирощуванні в плівкових теплицях як у першому, і у другому обороті. Рослини формують як мінімум 2-3 плоди в одному вузлі, тому оптимальним є вирощування 2,5-3,3 рослин на м2 з формуванням в одне стебло без пасинків.
Обов'язковим прийомом є засліплення (видалення квіток та пасинків) у пазухах перших двох - трьох листків.
Гібрид характеризується достатньою силою росту та зберігає високу генеративність, що забезпечує меншу вимогливість до агротехніки порівняно з Афіною.
Гібрид відносно стійкий до пероноспорозу, стійкий до борошнистої роси,
306