Огірок Пікскор/Pickscore F1 500н. Нунемс (Nunhems)

241786_ua 241786_ua 10821046.66 3994.33 10

Nunhems (Nederland)
Термін дозрівання РаннійВиробник NunhemsКолір ЗеленийУпаковка Проф
Тип запилення: Партенокарпічний
Термін дозрівання: Ранній
Вегетація: 40-42 дні (від сходів)
Вид: Великогорбчастий
Колір/Забарвлення:Темно-зелений
Маса плоду: 110-140 гр

Ранній, партенокарпічний гібрид, генеративного типу, з високою стійкістю до хвороб та гарантовано високою врожайністю для вирощування у весняно-осінній період у промислових та фермерських теплицях.
Пікскор F1 – це нова розробка селекції Nunhems®, яка відповідає всім вимогам трейдерами, а також професійними овочівниками до огірка захищеного ґрунту.
Рослина дуже потужна, з гарною регенерацією після пошкоджень, з ранньою масовою віддачею врожаю та продовженим періодом збирання.
Плоди великогорбчасті, колючі, циліндричні з дуже рівномірним темним забарвленням без світлих смуг, із сильним огірковим ароматом, генетично без гіркоти.
Оптимальне співвідношення довжиною до товщини забезпечує на виході огірок ідеального розміру та пропорцій, довжиною до 13 сантиметрів, який дуже стійкий до переростання та втрати форми.
Оптимальна товщина шкірки чудово зберігає вологу і добре захищає огірок від зовнішніх пошкоджень, що дозволяє транспортувати Пікскор F1 на далекі відстані, залишаючись при цьому твердим і хрустким з можливістю тривалого зберігання після збору.
Супермаркети, ресторани, а також звичайні споживачі оцінили високі смакові якості, а також привабливий зовнішній вигляд, що дозволило Пікскору F1 займати лідируючі позиції серед кращих європейських гібридів огірка. У процесі вирощування Пікскор F1 не виникає якихось труднощів, оскільки рослина відкрита, добре провітрюється з потужною кореневою системою, компактним листовим апаратом.
 
Рекомендована норма висіву на перший оборот – 3 рослини/м², на другий оборот – 2,5 рослини/м² з врожайністю до 10 кілограмів з рослини.
Генетичною особливістю гібрида є рівномірне, стабільно-високе, продовжене плодоношення, без втрати горбкуватості в умовах впливу високих температур та максимальної стійкості при різких перепадах денної та нічної температур у неопалюваних парниках та теплицях без зупинки плодоношення. Пікскор F1 – це той самий випадок, коли назва говорить сама за себе: «Picsckore – у перекладі з англійської.
467