Тип: солодкий гібрид.
Реалізація: на свіжих ринках та кулінарії.
Вага плоду: близько 280-320 г.
Виробництво: США.
Термін дозрівання: 60 днів після посадки (досить ранній). Вирощувати у відкритих і закритих грунтах. Характеристика зовнішнього вигляду плода: форма кубічна, в біологічній стиглості має зелене забарвлення, в технічній — насичено червоне. Солодкий, відмінний товарний вигляд.
Переваги солодкого перцю Аїда F1:
● Високоврожайний і стабільний сорт великоплідного гібриду солодкого перцю;
● Рослина розвинена , потужне, збалансоване;
● Виявляє стійкість до хвороб та стресу;
● Відмінний товарний вигляд і шикарний смак, тому затребуваний на ринку;
● Ідеальний для кулінарії;&