Гірчиця японська "Червона Мізуна" 5 г . L (Hem Zaden BV Нідерланди)
296477_ua 296477_ua 27₴25.59₴
222.91₴
5
Hem Zaden BV Виробник Hem Zaden B.V. (Netherlands)Упаковка МініГірчиця японська "Червона Мізуна" 5 г . L (Hem Zaden BV Нідерланди)
Hem Zaden BV Виробник Hem Zaden B.V. (Netherlands)Упаковка МініГірчиця японська "Червона Мізуна" 5 г . L (Hem Zaden BV Нідерланди)
Гірчиця японська Червона Мізуна, однорічна трав'яниста рослина сімейства хрестоцвітих заввишки 20-30 см. Вирощують як самостійну культуру, або як ущільнювач у відкритому та захищеному грунті з міжряддями 45 і 25 см. Через 25-30 днів після посіву рослин стиглості.
Листя прибирають вибірково.
Листя зелені, вузькі, дрібно порізані з бахромою по краях.
Їх використовують для салатів, як гарнір до різних м'ясних та рибних страв. Молоді соковиті стебла солять та консервують.
З проростків гірчиці готують салат чи гостру приправу для бутербродів. На 1 м ² потрібно 6 г насіння.
Листя прибирають вибірково.
Листя зелені, вузькі, дрібно порізані з бахромою по краях.
Їх використовують для салатів, як гарнір до різних м'ясних та рибних страв. Молоді соковиті стебла солять та консервують.
З проростків гірчиці готують салат чи гостру приправу для бутербродів. На 1 м ² потрібно 6 г насіння.
427