Редис "Дабел" F1 3 г, А Нунемс (Nunhems)

161177_ua 161177_ua 25.7



Агропакгруп
Термін дозрівання РаннійВиробник Агропакгруп NunhemsКолір ЧервонийУпаковка Міні

Дабел F1
Самий скоростиглий гібрид редису (18—23 дні).
Дабел F1- перевершує всі інші гібриди крупністю своїх коренеплодів (діаметр до 4,5 см і вага близько 30-35 г). Корнеплоди - привабливого яскраво-червоного насиченого кольору з білою щільною м'якоттю. Навіть при перестоюванні на корені вони не набувають пустотілості, що робить їх лідерами на ринку.
Продовжує розвиток при знижених температурах на відміну від інших сортів, таким чином обминаючи їх за термінами дозрівання на 5—7 днів.
Однорідність насіння, дозволяє збирати врожай за один прохід (у цьому випадку має бути точний посів за схемою 6х6 см, 6х5 см або 5х5 см).
Маленьке бадилля дозволяє максимально ущільнювати посіви: у закритому ґрунті при дотриманні оптимальної вологості можна використовувати схему 6х5 см, у відкритому ґрунті та при використанні тимчасових укриттів можна використовувати схему посіву 5х5 см, що дозволяє розмістити на 1м² до 400 рослин. Маленьке бадилля дозволяє економити час при упаковці в пучки, а також зменшує тоннаж при транспортуванні. Максимальна стійкість до тривалого періоду зниження температур майже не стрілює. Довго зберігає товарний вигляд як при упаковці пучками, так і без бадилля. Найбільша перевага Дабел F1 - це можливість заощадити до 40% витрат і збільшити прибутковість від 30% до 100%. Найраніший збір, висока врожайність, одноразовий збір, висока товарність, тривалий період зберігання і, як наслідок, відсутність конкуренції при реалізації.

&
247