Редис "Сора" 10 р. сем. L (Нунемс / Nunhems)

273980_ua 273980_ua 5956.12 350.24 10



Nunhems (Nederland)
Виробник NunhemsУпаковка МініТермін дозрівання Ранній
Сміття F1
Швидкостиглий сорт великоплідної, всесезонної редиси — перший збір урожаю (за оптимальних умов вирощування) через 20—22 дні після появи сходів.
Добре переносить знижені температури, тому відмінно підходить для вирощування в плівкових теплицях ранньою весною. та восени.
Ботва - невелике і компактне, що дає можливість розмістити максимально велику кількість рослин на одиниці площі в порівнянні з іншими сортами (близько 300 рослин).
Корнеплоди - насиченого темно-червоного забарвлення, однорідні за розміром, круглої форми, діаметр до 4 см, маса 20-25 г, з тоненьким і коротким корінцем, і чудовою якістю м'якоті сніжно-білого кольору. При необхідності отримання великих плодів період збирання може бути значно подовжений без ризику їх порожнечі; при перестоюванні на корені не утворює порожнеч.
Сміття дуже довго зберігає товарні якості, будучи зірваним і навіть помитим, і добре переносить транспортування на далекі відстані. Пов'язані пучки мають чудовий товарний вигляд. Завдяки стійкості до високих температур не йде у стрілку під час вирощування влітку.
297