Секатор Bellota 3629 Proffessional (збирання винограду) (Іспанія)

237422_ua 237422_ua 270

BELLOTA (Spain)
Для зрізання винограду, квітів.
Довге та пряме лезо дозволяє зрізати грона винограду одним рухом.
Легкий та ергономічний секатор: зручне захоплення інструменту. Спеціальна нержавіюча сталь максимально продовжує термін служби і скорочує зношування інструменту до мінімуму. /span>

Секатор Bellota з Іспанії - для тих, хто вибирає якість за доступною ціною. За сто років існування фірми цей інструмент став не лише улюбленцем садівників. Він отримав міжнародні сертифікати високої якості та екологічності.

Дотримання стандартів свідчить кожна деталь секатора. Починаючи з легких ручок до ножів із міцного матеріалу з ефектом контрлезо.
Крім того, Bellota обробляє леза секатора спеціальним покриттям.
Воно захищає від іржі і додає кращого ефекту при обрізанні гілок, а також перешкоджає злипанню лез від соку при різанні свіжих гілок.

Механізми інструментів іспанської фірми Bellota дозволяють, не докладаючи великих зусиль, чисто і рівно розрізати навіть тверді породи дерева!

Переваги секатора Bellota полягають у:
    & Країна є лідером у світі за площею виноградників. Тому там дуже уважно і зі знанням підходять до інструментів, якими обробляють рослини.

    Зручність у використанні та широка лінійка моделей секаторів Bellota підійде для потреб будь-кого, хто займається рослинництвом. Проконсультуйтеся зі спеціалістами інтернет-магазину «Світ Насіння» та вони допоможуть підібрати зручний та ефективний інструмент для роботи в саду. Адже дуже важливо, щоб інструмент не зашкодив ні садівнику, ні рослині. хто займається рослинництвом. Проконсультуйтеся зі спеціалістами інтернет-магазину «Світ Насіння» та вони допоможуть підібрати зручний та ефективний інструмент для роботи в саду. Адже дуже важливо, щоб інструмент не зашкодив ні садівнику, ні рослині. хто займається рослинництвом. Проконсультуйтеся зі спеціалістами інтернет-магазину «Світ Насіння» та вони допоможуть підібрати зручний та ефективний інструмент для роботи в саду. Адже дуже важливо, щоб інструмент не зашкодив ні садівнику, ні рослині.
363