Ранній високоврожайний сорт столового призначення, формує однорідні бульби середнього розміру. Має добрі смакові якості. Характеризується високою стійкістю до вірусних захворювань. Має чудові споживчі якості для постачання в торгові мережі, чищення та упаковки. Загальна характеристика: перспективний середній ранній столовий сорт картоплі голландської селекції з овальними бульбами. Стійкий до механічних пошкоджень. Пристосовується до ґрунту та клімату. Період дозрівання (вегетації): 70-80 днів, перша копка можлива на 45-й день після появи сходу. Зміст крохмалю: 11-14%. Маса товарних бульб (грам): 100-120 грам. Кількість бульб у кущі: 8-11 штук. Врожайність (ц/га): до 330. Споживчі якості: смак хороший і відмінний, м'якуш слабко розварюється (кулінарний тип AB), не темніє при нарізці. Лежкість (здатність до зберігання): 95% (клубні довго не проростають). Колір шкірки: жовтий. Колір м'якуша: світло-жовтий. Стійкість до захворювань: сорт високостійкий до вірусів А та Yn, раку, нематоде, фітофторозу бульб. Слабостійкий до парші звичайної, фітофтори бадилля і фузаріозу. Особливості вирощування: рекомендовано прогрівання та пророщування посадкового матеріалу, погано розвивається в холодному ґрунті та після обламування паростків більше одного разу. Бажано вносити знижену дозу азотних добрив. Норма посадки – 45 000 штук на гектар. рекомендовано прогрівання та пророщування посадкового матеріалу, погано розвивається в холодному ґрунті та після обламування паростків більше одного разу. Бажано вносити знижену дозу азотних добрив. Норма посадки – 45 000 штук на гектар. рекомендовано прогрівання та пророщування посадкового матеріалу, погано розвивається в холодному ґрунті та після обламування паростків більше одного разу. Бажано вносити знижену дозу азотних добрив. Норма посадки – 45 000 штук на гектар.