Гербіцид Пермаклін Ліквід (Зенкор Ліквід) 100 мл, Protect Garden (Bayer)

125003_ua 125003_ua 372359.9 3285.44 10



Protect Garden (Bayer)
Дія Селективна (виборча) дія Грунтова діяУпаковка МіниТип ГербіцидиПроизводитель Protect Garden (Bayer) Bayer
У 2017 році в компанії Bayer відбулася реорганізація, зважаючи на те, що з 2019 року весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором препаратів Байєр в Україні є ДП "Світ Насіння".
Залишки препарату Пермаклін Ліквід виробництва попередніх років під старою назвою Зенкор Ліквід можуть бути у продажу до закінчення їх терміну придатності. Починаючи з жовтня 2018 року для роздрібного продажу населенню препарат Зенкор Ліквід вироблятиметься лише під новою назвою Пермаклін Ліквід.
Нова високоефективна форма препарату добре відомого гербіциду проти однорічних широколистяних і злакових бур'янів на картоплі, томатах, моркві та сої. ">Пермаклін Ліквід (Зенкор Ліквід) дозволяє досягти рівноцінного, а іноді навіть кращого ефекту, ніж при використанні Пермаклін Ліквід (Зенкор Ліквід) , без збільшення норми застосування. Рідка формуляція підвищує активність діючої речовини, покращує якість та стабільність робочого розчину, а також зменшує ризик утворення осаду при приготуванні бакових сумішей.

ЗАСТОСУВАННЯ

< strong>СОЯ
Обприскування ґрунту до сходів культури:
Обприскування рослин через 10-15 днів після висадки розсади в ґрунт: 0,5-0,7 л/га

Увага! Не використовувати в теплицях. >Не використовувати на легких ґрунтах (з вмістом гумусу менше 2%). Рекомендується застосувати Довсходовий один із зареєстрованих препаратів грунтової дії. (дерева повинні мати характерну для дорослої рослини кору, що склалася).

Селективність:

Каталог SBM  2022