Гербіцид Пермаклін Ліквід (Зенкор Ліквід) 20 мл, Protect Garden (Bayer)

125004_ua 125004_ua 8683.3 366.07 10



Protect Garden (Bayer)
Дія Селективна (виборча) дія Грунтова діяУпаковка МіниТип ГербіцидиПроизводитель Protect Garden (Bayer) Bayer
У 2017 році в компанії Bayer відбулася реорганізація, через що з 2019 року весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором препаратів Баєр в Україні є ДП "Світ Насіння".
Залишки препарату Пермаклін Ліквід виробництва попередніх років під старою назвою Зенкор Ліквід можуть бути у продажу до закінчення їх терміну придатності. Починаючи з жовтня 2018 року для роздрібного продажу населенню препарат Зенкор Ліквід вироблятиметься лише під новою назвою Пермаклін Ліквід.
Нова високоефективна форма препарату добре відомого гербіциду проти однорічних широколистяних та злакових бур'янів на картоплі, томатах, моркві та сої. /11675.htm">Пермаклін Ліквід (Зенкор Ліквід)< /strong> дозволяє досягти рівноцінного, а іноді навіть кращого ефекту, ніж при використанні Пермаклін Ліквід (Зенкор Ліквід), без збільшення норми застосування. Рідка формуляція підвищує активність діючої речовини, покращує якість та стабільність робочого розчину, а також зменшує ризик утворення осаду при приготуванні бакових сумішей.

ЗАСТОСУВАННЯ

СОЯ
< span style="font-size: 14pt;">Обприскування ґрунту до сходів культури:
< Обприскування рослин через 10-15 днів після висадки розсади в ґрунт: 0,5-0,7 л/га Увага! Не використовувати в теплицях. "font-size: 14pt;">Обприскування починаючи від фази «олівця»: 0,3-0,5 л/га
ЯБЛОНЯ
< За несприятливих умов деяких сортів іноді можна спостерігати слабке знебарвлення листя. Тому для таких сортів ми рекомендуємо знизити норму витрати і проводити обприскування після появи сходів бур'янів. Інформацію щодо стійкості окремих сортів можуть надати виробники насіння картоплі. Для всіх культур слід ретельно дотримуватися рекомендацій щодо застосування (норми витрати та обмеження). листя, зникає з часом і не має негативного впливу на розвиток та врожайність культури.

миші та ін.


Сумісність:
Пермаклін Ліквід (Зенкор Ліквід) для післясходового внесення добре змішується з гербіцидами, діючою речовиною яких є римсульфурон (на культурах, де останній рекомендується). У цьому випадку доза Пермаклін Ліквід (Зенкор Ліквід)
529