Інсектицид Прованто Отек (Протеус), 14 мл, Protect Garden (Bayer)

125047_ua 125047_ua 4947.56 337.72 10



Protect Garden (Bayer)
Дія Контактно-системнийУпаковка МіниТип ІнсектецидиПроизводитель Protect Garden (Bayer) Bayer
У 2017 році в компанії Bayer відбулася реорганізація, через що з 2019 року весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором препаратів Байєр в Україні є ДП "Світ Насіння".
Залишки препарату Прованто Набряк виробництва попередніх років під старою назвою Протеус можуть бути присутніми у продажу до закінчення їх терміну придатності. Починаючи з жовтня 2018 року для роздрібного продажу населенню препарат Протеус вироблятиметься лише під новою назвою Прованто Отек.
Прованто Отек (Протеус) - системно-контактний комбінований інсектицид широкого спектру дії. < Препарат має дві діючі речовини з різними механізмами дії та нову унікальну форму препарату - масляну дисперсію типу O-TEQ, яка захищена патентом. Під час обприскування краплі олії, що містять діючу речовину, рівномірно розподіляються у воді. Після попадання на листя вода випаровується і на поверхні залишається масляна плівка з діючою речовиною. Саме це забезпечує міцне утримання препарату на листку, стійкість до змивання дощем та полегшення проникнення. Препарат має високу активність проти всіх стадій шкідників.

Переваги:

Висока ефективність проти совок на томатах, відсутність залишків у продукції.
витрата робочої рідини 200 л/га

Цукровий буряк: довгоносики, бурякові блішки - 1 л/га.

Яблуня: яблучна плодожерка - 0,75 л/га, 0,05% робочий розчин

Виноградники: Гронева листовійка - 0,3-0,4 л/га; витрата робочої рідини 1000 л/га.

Обприскують рослини свіжоприготовленою розчином "Прованто Отек" (Протеус) у безвітряну суху погоду, краще в ранковий або вечірній час, коли відсутня років бджіл. Обробку проводять обприскувачем, забезпечуючи рівномірне покриття листя та стебел рослин робочим розчином. Максимальна кратність обробки - 2. Консультація агронома.