Протруйник Тексио Велум (Престиж), 20 мл, Protect Garden (Bayer)

125060_ua 125060_ua 6055 350 10



Protect Garden (Bayer)
Упаковка МіниТип Протруйники насінняПроизводитель Protect Garden (Bayer) BayerДія Контактно-системний

У 2017 році в компанії Bayer відбулася реорганізація, зважаючи на те, що з 2019 року весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором препаратів Баєр в Україні є ДП "Світ Насіння". Залишки препарату Тексіо Велум виробництва попередніх років під старою назвою Престиж можуть бути у продажу до закінчення їх терміну придатності. Починаючи з жовтня 2018 року для роздрібного продажу населенню препарат Престиж вироблятиметься лише під новою назвою Тексіо Велум.

Тексіо Велум (Престиж) поєднує в собі надзвичайно ефективний захист картоплі, овочів, саду від шкідників та хвороб одночасно з «антистресовим» ефектом стимуляції рослин. Це препарат для обробки бульб картоплі перед посадкою та замочування кореневої системи овочевих культур, що запобігає поширенню таких шкідників як колорадський жук, дротяника, несправжні дротяника, личинки травневих жуків, цикадки, попелиці, трипси, молі, блішки. При цьому контроль над шкідниками здійснюється від початку вегетації і, як мінімум, до кінця цвітіння картоплі, а овочів - не менше 30 днів з дня замочування. Фунгіцидна дія препарату спрямована на захист від ризоктониозу сходів і врожаю при хорошому додатковому ефекті проти різних видів парші та мокрих гнил. , ґрунтових шкідників та хвороб із самого початку зростання та розвитку рослин.
Комбінований захист від шкідників та хвороб з ефектом стимуляції росту та розвитку рослин, наслідком чого є підвищення врожайності та частки товарних бульб.
Дуже тривалий термін захисту (як мінімум до кінця цвітіння картоплі).

Престиж не потребує дотримуватися термінів виходу в поле для проведення робіт та термінів очікування до збирання врожаю. Безпека для корисних комах та навколишнього середовища.

шкідливий об'єкт

Колорадський жук, дротяника, несправжні дротяника, личинки травневих жуків, цикадки, попелиці, трипси, молі, блішки, дзига, капустяна моль, щитівки, ризоктониоз картоплі, парша, мокрі гнилі

авторизоване застосування
Картопля, томати, перець, баклажани, капуста, плодові, декоративні та лісові культури.

Метод застосування
Обробка бульб картоплі перед висаджуванням.Замочування коренів розсади перед посадкою у відкритий ґрунт. Занурення кореневої системи саджанців перед посадкою.

Рекомендації по застосуванню
Картопля: колорадський жук, дротяника, несправжні дротяника, личинки травневих жуків, цикадки, попелиці, трипси, ризоктоніоз - 1 на 1-2 л води на 100 кг бульб картоплі. Робочий розчин слід рівномірно розбризкати (за допомогою обприскувача або іншого приладу) на бульби картоплі перед посадкою та ретельно перемішати. Протруєний посадковий матеріал слід висаджувати, по можливості, в короткий термін після протруювання, особливо це стосується сортів картоплі, які мають глибоко розташовані очі.

Томати, перець, баклажани, капуста: колорадський жук, капустянка, дротяника, капустяна моль - 100 мл на 10 л води (замочування коріння розсади перед посадкою у відкритий грунт у суспензії препарату протягом 6-8 годин). У разі рекомендованого замочування рослини залишаються захищеними менше 30 діб. Якщо умови не дозволяють здійснити замочування протягом 6-8 годин, його час можна скоротити, але в цьому випадку термін захисної дії скорочується. ґрунтові шкідники – 20 мл на 1 л води. Цей розчин додається до «болтанки» - глина, перегній, вода (0,7 кг: 0,8 кг: 1,0 л), і ретельно перемішується. Проводять повне занурення кореневої системи саджанців у суміш безпосередньо перед посадкою. Цієї суміші достатньо для обробки 35-40 саджанців. "Бовтушка" з додаванням розчину Престижу повинна мати консистенцію сметани. Вона не повинна бути рідкою, однак і не дуже густою. При використанні Престижу таким чином саджанці, по-перше, краще приживаються, а по-друге, майже до початку літа надійно захищені від шкідників саду, таких як попелиці, трипси, щитівки та інші.

< Перед використанням препарат ретельно збовтати! Престиж 290 FS, т.к. необхідно застосовувати безпосередньо після розведення водою.
Робочий розчин не бажано залишати на тривалий період без збовтування.

427