Фунгіцид Магнікур Фіно (Інфініто) 500 мл, Protect Garden (Bayer)

125092_ua 125092_ua 918887.78 3704.1 10



Protect Garden (Bayer)
Дія СистемнийУпаковка МіниТип ФунгіцидиПроизводитель Protect Garden (Bayer) Bayer
У 2017 році в компанії Bayer відбулася реорганізація, через що з 2019 року весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором препаратів Байєр в Україні є ДП "Світ Насіння".
Залишки препарату Магнікур Фіно виробництва попередніх років під старою назвою Інфініто можуть бути у продажу до закінчення їх терміну придатності. Починаючи з жовтня 2018 року для роздрібного продажу населенню препарат Інфініто вироблятиметься лише під новою назвою Магнікур Фіно.
Магнікур Фіно (Інфініто) - інновативний фунгіцид з повною системною дією для захисту картоплі та овочевих культур від хвороб. Препарат діє як профілактично, так і при ураженні хворобами, зберігаючи свою ефективність протягом тривалого часу.

переваги
Надійний захист від різних типів і форм фітофторозу картоплі та пероноспоозу огірків
Новий механізм дії двох діючих речовин запобігає стійкості збудників хвороб до препарату.
Тривалий термін захисної дії .
Рекомендації по застосуванню
Картопля: фітофтороз - 15 мл на 1 сотку.

Огірки несправжня борошниста роса - 15 мл на 1 сотку.

Капуста: несправжня і борошниста роса - 15 мл на 1 сотку.

Терміни від останньої обробки до збору врожаю картоплі, огірків - 10 днів, капусти - 14 днів.
< Обробку картоплі слід проводити в період вегетації, починаючи з кінця періоду бутонізації-цвітіння. Обприскування огірків проводять як тільки кліматичні умови стануть сприятливими для поширення інфекції.

Обприскування повторюють з інтервалом 10 днів у разі різкого спалаху хвороби або з інтервалом 14 днів між обприскуванням при незначному розвитку захворювання.

/>
<