Фунгіцид Магнікур Гард (Тельдор) 8 г, Bayer-SBM Life Science

125098_ua 125098_ua 4947.21 337.44 10



Protect Garden (Bayer)
Упаковка МіниТип ФунгіцидиПроизводитель Protect Garden (Bayer) BayerДія Системний
У 2017 році в компанії Bayer відбулася реорганізація, через що, з 2019 року весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором препаратів Байєр в Україні є ДП "Світ Насіння" .
Залишки препарату Магнікур Гард виробництва попередніх років під старою назвою Тельдор можуть бути у продажу до закінчення їх терміну придатності. Починаючи з жовтня 2018 року для роздрібного продажу населенню препарат Тельдор буде проводитися тільки під новою назвою Магнікур Гард.
Магнікур Гард ( Тельдор) - новий малотоксичний, системний фунгіцид для боротьби із сірою гниллю та іншими хворобами плодово-ягідних культур та виноградників. Магнікур Гард (Тельдор) також забезпечує захист плодів при зберіганні та зберігає їх якість під час транспортування. Після того як Магнікур Гард (Тельдор) потрапляє на поверхню рослини, її діюча речовина утворює плівку, яка запобігає проникненню патогенів до тканин рослини. Ця плівка не зникає з поверхні рослини, що забезпечує тривалий період дії фунгіциду. Локалізований системний розподіл діючої речовини в рослині відрізняє його як від контактних фунгіцидів, так і від типових системних фунгіцидів.

переваги< /strong>
Відмінна дія проти сірої гнилі та супутніх патогенів.
span style="text-decoration: underline;">Рекомендації по застосуванню
Персик: моніліоз - 8 г на 10 л води на 1 сотку.

Суниці: сіра гнилизна - 8 г на 5 л води на 1 сотку.

Виноград : сіра гнилизна - 5 г на 4-5 л води на 0,5 сотки.

Обробку проводити в період вегетації - від фази цвітіння до фази дозрівання плодів. Найкраща ефективність препарату лише при профілактичному його застосуванні. Для обприскування слід користуватися лише виготовленим розчином. Слід не допускати стікання робочого розчину з листя та стебел рослин.
Періодичність обробок 10-14 днів.
Максимальна кратність обробок - 3.
503