Інсектицид Прованто Дуплет (Коннект), 50 мл, Protect Garden (Bayer)

162255_ua 162255_ua 92 1 шт89.12 370.68 10


Protect Garden (Bayer)
Дія Контактно-системнийУпаковка МіниТип ІнсектецидиПроизводитель Protect Garden (Bayer) Bayer

У 2017 році в компанії Bayer відбулася реорганізація, через що, з 2019 Весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором препаратів Баєр в Україні є ДП "Світ Насіння".
Залишки препарату Прованто Дуплет виробництва попередніх років під старою назвою
Коннект можуть бути у продажу до закінчення їх терміну придатності. Починаючи з жовтня 2018 року для роздрібного продажу населенню препарат Коннект вироблятиметься лише під новою назвою Прованто Дуплет.
"Прованто Дуплет" (Коннект)
- інноваційний інсектицид контактно-системної дії з двома високоефективними діючими речовинами, для захисту картоплі та овочів від колорадського жука та різних шкідників.


"Прованто Дуплет" (Коннект) прибирає необхідність готувати бакову суміш (має у своєму складі контактний та системний компоненти). Тому, крім надійного ефекту запобігає виникненню стійкості у шкідників.

Картопля попелиця – 5 мл на 5 л води, на 1 сотку. Цукровий буряк (сірі та прості довгоносики буряків, блішки, щитоноски, попелиця) - 5 мл на 5 л води, на 1 сотку.
Горох (довгоносики, попелиця горохова, горохова плодожерка, горохова зернівка) - 5 мл на 5 л води, на 1 сотку.

Обприскування інсектицидом "Прованто Дуплет" (Коннект) виробляється в період вегетації рослин, за перших ознак ураження шкідниками. Рослини, які були оброблені, отримують антистресовий захист проти посухи, пихатої вологості.
423