Інсектицид Прованто Отек (Протеус), 500 мл, Protect Garden (Bayer)

162258_ua 162258_ua 12021162.23 3921.77 10



Protect Garden (Bayer)
Упаковка МіниТип ІнсектецидиПроизводитель Protect Garden (Bayer) BayerДія Контактно-системний
У 2017 році в компанії Bayer відбулася реорганізація, через що з 2019 року весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором препаратів Байєр в Україні є ДП "Світ Насіння".
Залишки препарату Прованто Набряк виробництва попередніх років під старою назвою Протеус можуть бути у продажу до закінчення їх терміну придатності. Починаючи з жовтня 2018 року для роздрібного продажу населенню препарат Протеус вироблятиметься лише під новою назвою Прованто Отек.
Прованто Отек (Протеус) - системно-контактний комбінований інсектицид широкого спектру дії. препарату – масляну дисперсію типу O-TEQ, яка захищена патентом. Під час обприскування краплі олії, що містять діючу речовину, рівномірно розподіляються у воді. Після попадання на листя вода випаровується і на поверхні залишається масляна плівка з діючою речовиною. Саме це забезпечує міцне утримання препарату на листку, стійкість до змивання дощем та полегшення проникнення. Препарат має високу активність проти всіх стадій шкідників.
Переваги:

Висока ефективність проти совок на томатах, відсутність залишків у продукції стебел рослин робочим розчином. Максимальна кратність обробок - 2. Консультація агронома.


<
442