Фунгіцид Консенто 500 мл (Bayer) Protect Garden (Bayer)

162313_ua 162313_ua 570



Protect Garden (Bayer)
Дія СистемнийУпаковка МіниТип ФунгіцидиПроизводитель Protect Garden (Bayer) Bayer
Консенто-новий комбінований фунгіцид системно- проникаючої дії для захисту томатів та картоплі від альтернаріозу та фузаріозу, а цибулі – від пероноспороу. Має властивість стимулятора росту та розвитку рослин. Найкращі фунгіцидні якості Консенто демонструє під час профілактичних цілей, тобто до прояву ознак хвороб, діючи на ранні стадії розвитку патогену. Консенто® має високу спорідненість з восковим шаром листя і утворює в поверхневих тканинах міцний захисний екран.


Контроль основних хвороб картоплі, томатів, цибулі. Новий подвійний механізм дії. Відсутність перехресної резистентності. Стимуляція росту та розвитку рослин.

шкідливий об'єкт
Альтернаріоз, фітофтороз, пероноспороз

об'єкт застосування
Картопля: фітофтороз, альтернаріоз - 20 мл на 5-8 л води на 1 сотку.
Томати фітофтороз, альтернаріоз - 20 мл на 5-8 л води на 1 сотку. Цибуля: хибна борошниста роса - 20 мл на 5-8 л води на 1 сотку.
метод застосування
Обприскування в період вегетації

Рекомендації із застосування
Обробку слід проводити як тільки кліматичні умови стануть сприятливими для поширення інфекції. Обприскування необхідно повторювати з інтервалом 10 днів у разі різкого спалаху хвороби або з інтервалом між обприскуванням 14 днів при незначному розвитку захворювання. Останню обробку проводити не пізніше ніж за 14 днів до збирання врожаю.
Максимальна кількість обробок _ 3.