Фунгіцид Магнікур Сенсейшен (Луна Сенсейшен) 3,5 мл, Protect Garden (Bayer)

162318_ua 162318_ua 4745.83 336.35 10



Protect Garden (Bayer)
Дія Контактно-системнийУпаковка МіниТип ФунгіцидиПроизводитель Protect Garden (Bayer) Bayer
У 2017 році в компанії Bayer відбулася реорганізація, через що з 2019 року весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором препаратів Байєр в Україні є ДП "Світ Насіння" .
Залишки препарату Магнікур Сенсейшен виробництва попередніх років під старою назвою Місяць Сенсейшен можуть бути у продажу до закінчення їх терміну придатності. Починаючи з жовтня 2018 року для роздрібного продажу населенню препарат Місяць Сенсейшен вироблятиметься лише під новою назвою Магнікур Сенсейшен.
Місяц Сенсейшен – фунгіцид комбінованої дії з інноваційної серії Місяць розроблений для захисту плодових культур. Відзначається широким спектром впливу на патогени як насіннячкові, так і кісточкові культури. Разом із препаратом Флінт Стар формує цілісну систему захисту плодів.

Механізм дії: флуопірам блокує мітохондріальне дихання в клітинах патогену, а трифлоксистробін блокує мітохондріальне дихання в клітинах патогена.

Як використовується Місяць Сенсейшен?
Персик (плодова гнилизна, кучерявість листя) – 3-3,5 мл на 10 л води (з використанням 2л робочої рідини – на молоде дерево; 2- 5 л – на дерево середнього віку, 5 л – на старе дерево). Кількість обробок – 3.
Яблуня (борошняна роса, парша, плодова гнилизна, хвороби плодів яблунь за їх збереження у сховищах) – 3-3,5 мл на 10 л води (з використанням 2л робочої рідини – на молоде дерево; -5 л – на дерево середнього віку, 5л – на старе дерево). Кількість обробок - 2. Обробка препаратом проводиться в період вегетації плодових дерев до перших ознак хвороби. Інтервали між обробками 10-14 днів.
Рядок від останньої обробки до збирання врожаю - 30 діб.

Луна Сенсейшен добре комбінується з багатьма інсектицидами та фунгіцидами. Перед приготуванням робочої суміші рекомендується додатково провести тест на сумісність.