Фунгіцид "Цілитель" 1 кг, UKRAVIT

167644_ua 167644_ua 627 1 шт588 3431.2 10


Ukravit
Упаковка МіниТип ФунгіцидиПроизводитель UkravitДія Контактно-системний
Комбінований фунгіцид контактно-системної дії для захисту багатьох сільськогосподарських культур від комплексу хвороб.
- надійний захист від хвороб навіть за несприятливих погодних умов;
- підвищує витривалість культури та забезпечує збільшення збільшення врожайності;
- проникає у необроблених частин рослини, що не змивається дощем;
- забезпечує захист картоплі при зберіганні у сховищах.

Діюча речовина. Металаксил, 80 г/кг + манкоцеб, 640 г/кг. Препаративна форма. Порошок змочується. Хімічна група. Похідні групи фенілалідів, дитіокарбалінової кислоти.
Сумісність. Сумісний з іншими засобами захисту рослин та рідкими добривами, крім лужних. Однак, перед приготуванням бакової суміші пестицидів необхідно перевірити препарати на сумісність.
Механізм дії. Має контактно-системну дію. Металаксил швидко поглинається та переноситься всередині рослини, захищаючи її, в т.ч. новий приріст, незалежно від інфекційного навантаження. Він інгібує зростання міцелію в тканинах рослини, попереджає спороутворення та має постінфекційну активність. Манкоцеб - контактний фунгіцид, який забезпечує зовнішній захист рослини, утворюючи на ній «захисну плівку» і одночасно є основною ланкою резистентності до інших захворювань.

Період очікування від останньої обробки до збирання врожаю томатів, картоплі 20 днів, огірків - 10, ріпаку, цибулі - 30, винограді - 25. Норма витрати робочого розчину. На польових культурах – 200-300 л/га, виноградники – 500-800 л/га та хміль – 1000 л/га.
ЦИЛИТЕЛЬ необхідно використовувати профілактично, тобто до появи видимих ​​симптомів розвитку хвороби на культурних рослинах. Першу обробку доцільно проводити на початку розвитку захворювання, але не пізніше змикання картоплі, томатів та огірків у рядках. Термін останнього обприскування для картоплі, томатів, огірків – припинення активного зростання стебла. Після останньої обробки не пізніше ніж через 7 днів доцільно проводити обприскування контактним фунгіцидом ГАРТ. Цілювач можна застосовувати 2-3 рази за сезон, з інтервалом між обробками 10-14 днів. При високому ризик розвитку хвороби скоротити інтервали між обробками (до 10 днів). Технологія якісного приготування та застосування робочого розчину в суміші з мікро- та макродобрив на початку поширення та розвитку хвороб, а також оптимальні погодні умови для проведення захисних заходів - запорука ефективної дії препарату.
Токсичність. Класифікація ВООЗ: 3 клас (малотоксічний).
Рядки виходу працівників після обробки для проведення механізованих робіт - 3 доби, ручних - 7 діб.
340