Буряк: Japan
Буряк Кестрел F1 200 нас. Л
295994_ua
Кестрел F1 - гібрид столових буряків від компанії Sakata.
Період вегетації - до 90 діб.27₴24.44₴ 320.99₴ 10
Буряк Кардіал F1 200 нас. Л
295993_ua
Гібрид буряка столового з максимальною здатністю накопичення цукрів (до 14-15%). Корнеплоди гладкі, вирівняні, з темно-червоним внутрішнім забарвленням, без кілець. Форма округла.29₴26.3₴ 322.58₴ 10
Буряк Кестрел F1 50 000 насінин (Sakata)
275329_ua
Середньоранній гібрид буряка. Її вегетаційний період триває 115-120 днів від появи сходів. Гібрид КЕСТРЕЛ F1 стійкий до церкоспоріозу, різоктоніозу, борошнистої роси та хибної борошнистої роси. Цей гібрид рекомендований для закладки на тривале зберігання.2835₴2770.95₴ 32707.25₴ 8
Буряк Кардіал F1 50 000 насінин Sakata
275311_ua
Ідеально підходить для переробки, а також для домашньої кулінарії. Термін дозрівання. Середньоранній (105 днів). Плод. Коренеплоди гладкі, вирівняні, з темно-червоним внутрішнім забарвленням, без кілець. Форма округла.2903₴2838.24₴ 32773₴ 8
Буряк Детройт 3 г Л
295992_ua
Середньостиглий високоврожайний сорт (105-115 днів). Коренеплід округлий, масою до 200 г.8₴7.26₴ 36.23₴ 10
Буряк Родена F1 50 000 насінин (Sakata)
275347_ua
Буряк Родена F1 – середньостиглий сорт з ніжним смаком та циліндричними коренеплодами насиченого темно-червоного забарвлення. У плодах практично не спостерігаються кільця, вміст цукру становить 8-10%. Сорт підходить для приготування перших страв, салатів, зберігає смак у відвареному та печеному вигляді. Добре зберігається, а завдяки витягнутій формі, зручний в обробці.Буряк Родена F1 100 000 насінин (Sakata)
275346_ua
Буряк Родена F1 – середньостиглий сорт з ніжним смаком та циліндричними коренеплодами насиченого темно-червоного забарвлення. У плодах практично не спостерігаються кільця, вміст цукру становить 8-10%. Сорт підходить для приготування перших страв, салатів, зберігає смак у відвареному та печеному вигляді. Добре зберігається, а завдяки витягнутій формі, зручний в обробці.Буряк Кардіал F1 100 000 насінин Sakata
275310_ua
Ідеально підходить для переробки, а також для домашньої кулінарії. Термін дозрівання. Середньоранній (105 днів). Плод. Коренеплоди гладкі, вирівняні, з темно-червоним внутрішнім забарвленням, без кілець. Форма округла.