Томат Наміб F1 1000 нас, (Syngenta)

227303_ua 227303_ua 508491.74 3467.15 10



Syngenta (Nederland) Netherlands
Термін дозрівання РаннійВиробник World of SeedsФорма плоду ОвальнийТип Высокорослые (Интдет.) Середньорослі (Полуїнтдит.)
Наміб - ультраранній гібрид томату зі сливоподібною формою плодів масою 110-120 г, який є ідеальним рішенням як для великих, так і малих господарств, що вирощують томати.
Завдяки своїй ранньостиглості (55-58 днів від висадки розсади) та швидкої віддачі врожаю Наміб - дуже пластичний гібрид і тому придатний для різних схем вирощування.
Середня врожайність залежно від умов вирощування та рівня технології становить 85- 90 т/га.
При цьому близько 65-70% плодів дозрівають одночасно, що дозволяє зібрати великий вал продукції в максимально ранні та стислі терміни та продати за максимально високою ціною. Такий динамічний характер плодоношення також дозволяє уникнути додаткових витрат на догляд та захист рослин.
Гібрид середньої сили зростання, відрізняється генеративним характером розвитку, що дозволяє йому чудово зав'язувати та наливати плоди навіть у холодних умовах з дуже ранніх термінів посадки.
Кущ відкритий, компактний, рекомендована щільність висадки на гектар становить 27-28 тисяч. Завдяки своїй формі, високому вмісту сухих речовин та чудовим смаковим якостям плоди гібриду Наміб можуть реалізовуватися як для свіжого споживання, так і різноманітних видів переробки. Це також дає додаткові переваги, тому що продукція даного гібриду завжди має попит. Високим вмістом сухих речовин і чудовим смаковим якостям плоди гібриду Наміб можуть реалізовуватися як для свіжого споживання, так і різних видів переробки. Це також дає додаткові переваги, тому що продукція даного гібриду завжди має попит. Високим вмістом сухих речовин і чудовим смаковим якостям плоди гібриду Наміб можуть реалізовуватися як для свіжого споживання, так і різних видів переробки. Це також дає додаткові переваги, тому що продукція даного гібриду завжди має попит.
277