ЦИБУЛИНИ ЧАСНИКУ – ГЕРМІДОР. Чудовий сорт з фіолетовою шкіркою з великими білими зубцями та м’яким смаком, який легко зберігати та розділяти для приготування. (в середньому 6-9 великих зубчиків на цибулину)
Лауреат премії RHS Award of Garden Merit.
Поради щодо вирощування ЧАСНИКУ – GERMIDOUR Найкраще висівати з ранньої осені до ранньої весни. Грунт потрібно добре підготувати з додаванням добре перепрілої органіки (компосту). Ділянка повинна бути освітлена сонцем. Зубці слід висаджувати на відстані не менше 15 см. одна від одної та на 2,5-3 см. нижче поверхні загостреним кінцем догори. Очищайте молоді рослини від бур’янів і добре поливайте їх, особливо на початку літа, але припиніть полив за останні 2-3 тижні до збору врожаю. Збирайте врожай, коли нижнє листя починає жовтіти, а стебла починають падати на землю. Це може тривати з початку червня до середини серпня залежно від умов і погоди. Поставте зібраний часник на сонячне місце, щоб він висох, і зберігайте лише сухі непошкоджені цибулини.
Для боротьби з бурянами на посівах часнику та цибулі рекомендуємо застосовувати гербіцид Челендж.