Актара — перевірений препарат із новими можливостями

Актара — перевірений препарат із новими можливостями

Усім нам добре відомий препарат Актара з діючою речовиною тіаметоксам уже 20 років на ринку України й набув неабиякої популярності серед садоводів як аматорів, так і професіоналів.

Актара — один із небагатьох системних інсектицидів, а це означає, що він захищає всю рослину, включаючи молоді пагони. Водночас з огляду на те, що препарат Актара® рухається по рослині тільки вверх, він не накопичується в плодах, овочах і коренеплодах, які набирають пластичні речовини з низхідних потоків. Крім того, це швидкодіючий (близько 15 хв) інсектицид, що вирізняється тривалим захисним періодом (до 24 днів), а також має «вігор»-ефект, тобто підвищує життєві сили рослини.

Методом обприскування препарат застосовується на овочевих, плодових, садових та декоративних культурах і демонструє свою ефективність проти широкого спектра сисних, рівнокрилих хоботних, лускокрилих (у том числі мінуючих) і твердокрилих шкідників.

Однак інсектицид Актара ефективний і при проливі, свідченням чого є реєстрації в інших країнах і досвід його використання.

Для ґрунтового застосування ефективним є метод внесення Актара у вологий, але не перезволожений ґрунт проливом у концентрації:

- 6–10 г на 5–10 л води для газону;

- 4–6 г на 2 л для дерев і кущів з розрахунку 6 г на 1 м висоти рослини, але не вище ніж 3 м;

 - 6 г на 3 л води для троянд і декоративних рослин, приблизно 100 мл на рослину.

За ґрунтового застосування для контейнерних рослин препарат вноситься поливом. Завдяки системній дії Актара, що дуже цінно, одночасно захищає від ґрунтових (мешкають на коренях) і наземних шкідників, навіть тих, які важко знищити, наприклад від щитівки й псевдощитівки. Даний інсектицид ефективний проти ґрунтових мушок, грибних комариків, дротяника, личинки травневого жука, попелиць, трипсів і, як уже зазначалося, псевдощитівок, щитівок та інших прихованоживучих шкідників. 






Остерігайтеся підробок! Щоб уникнути придбання фальсифікованого продукту, радимо купувати препарати компанії «Сингента» у спеціалізованих магазинах із продажу засобів захисту рослин та насіння що підтверджені сертифікатаи копанії виробника.
Наше підпиємство є офіційним дистриб'ютором компанії  Syngenta 
З питань застосування та придбання препаратів звертайтеся в консультаційний центр
ДП «Світ Насіння» 
+38 0352 420 400
+38 0978 420 400
 +38 050 886 87 33
+38 099 287 15 01
+38 073 679 88 01
+38 067 679 88 01
+38 067 679 88 02














Захист від Фітофторозу і Альтернаріозу
Фунгіцид Магнікур Нео (Консенто) – ефективний захист від патогенних грибків
Захист огірків від Syngenta / Захист від хвороб та шкідників