Прованто Максі (Конфідор Максі) - КЛАСИКА захисту саду та городу шкідників

Удосконалений інсектицид Прованто Максі (Конфідор Максі): надійний захист саду та городу від шкідників

Інсектицид системної та контактної дії Прованто Максі (Конфідор Максі) – це малотоксичний продукт, що забезпечує захист насаджень від широкого спектру шкідників. Головною особливістю препарату є те, що він ефективний не лише у боротьбі з комахами, а й у забезпеченні рослин здатністю протистояти несприятливим зовнішнім факторам, а саме:

Bayer Garden". До речі, у 2017 році в компанії відбулася реорганізація, з огляду на те, що з 2019 року весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM LifeScience. Офіційним дистриб'ютором препаратів Баєр в Україні є ДП "Світ Насіння". в якому можна недорого придбати товари німецької марки та безлічі інших авторитетних агрокомпаній.

Прованто Максі (Конфідор Максі) робить рослини стійкими до несприятливих впливів навколишнього середовища, до його плюсів можна віднести наступне: надійний і тривалий захист від шкідників. саду та городу; можливість внесення препарату з краплинним зрошенням (через яскраво виражену корнесистемну дію);

Особливості застосування інсектициду "Конфідор Максі"

Обприскування рослин даним препаратом здійснюється в період вегетації.
Для повного знищення комах-шкідників достатньо однієї обробки. Картопля і томати, наприклад, рекомендується обприскувати лише за умови масової появи личинок колорадського жука на листі та стеблі.
Детальну інформацію про дозування препарату знайдете в описі товару на сайті ДП "Світ Насіння" . Крім того, перед використанням інсектициду, рекомендуємо уважно вивчати інструкцію на упаковці та дотримуватися типових для роботи з пестицидами запобіжних заходів

Наше підприємство є офіційним дистриб'ютором компанії «BAYER»

Популярні сорти редису для осіннього вирощування
Як захистити сад від шкідників навесні. Захист саду препаратами Syngenta
Технологія вирощування огірка на шпалері