Насіння Мікрозелень Люцерна, Мікрогрін 100г WoS

335823_ua 335823_ua 5544 332.46 10



World of Seeds
Термін дозрівання УльтрараннійВиробник World of SeedsУпаковка Міні
Назва «Альфа Альфа» означає «батько всієї їжі». Пророщена люцерна – дивовижний цілитель. Всього чайна ложка (близько 5 г) люцерни для пророщування дає до 50 г найпотужнішого за цілющим ефектом живого продукту. Молоді паростки люцерни мають м'який приємний смак і досить легкий горіховий аромат. У кулінарії їх часто додають в овочеві салати, сендвічі, смузі та інші страви. Простки люцерни - це низькоенергетичний продукт (23 ккал / 100 г) Вони також містять 3,99% рослинного білка, 2,1% біодоступних вуглеводів і 1,9% клітковини, також є джерелом калію (79 мг/100 г), фосфору (70 мг/100 г), кальцію. (32 мг/100 г) та магнію (27 мг/100 г), вони також містять кислоти з сімейства омега-6 (234 мг/100 г), а також омега-3 (175 мг/100 г). Вони є смачним доповненням до сніданку та салатів. Люцерна використовується у всьому світі як харчовий інгредієнт у сироїдських та вегетаринських стравах. Сучасні наукові дослідження чітко підтверджують, що листя і стебла люцерни містять велику кількість рослинного білка, а також вітамінів і мінералів. У їх складі можна перерахувати зустрічаються вітаміни групи В: В1, В6, В12, вітаміни С, D, Е та К, а також велика кількість бета-каротину. З мінералів, що містяться в люцерні, заслуговують на особливу увагу залізо, калій, марганець, фосфор та кальцій. Крім того, листя люцерни мають високу концентрацію фітоактивних речовин, таких як альфа-каротин, хлорофіл, кумарин, криптоксантин, даїдзеїн, фумарова кислота, лимон, лютеїн, сапоніни, стигмастерол та багато інших. Речовини, що містяться в люцерні, сприяють всмоктування та всмоктування білка, вуглеводів, кальцію та заліза з просвіту травної системи. Як вживати паростки люцерни? Зрозуміло, у свіжому вигляді! Додавати до салатів, супів, бутербродів… тобто, буквально, в будь-яку страву, в якій смак свіжого зеленого горошку буде доречний. Заповніть ємність для пророщування торфом або землею (можна використовувати спеціальну ємність для пророщування на воді). Через 7-10 днів (залежно від культури), у фазі першої пари справжнього листя (2-5 см), мікрозелень готова до збирання і містить максимальну кількість корисних речовин. Соковиті паростки готові до споживання. Коріння видаліть.
512