Інсектицид Прованто Дуплет (Коннект), 10 мл, Protect Garden (Bayer)

125028_ua 125028_ua 2221.1 316.73 10



Protect Garden (Bayer)
Производитель Protect Garden (Bayer) BayerДія Контактно-системнийУпаковка МіниТип Інсектециди

У 2017 році в компанії Bayer відбулася реорганізація, через що з 2019 року весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором препаратів Байєр в Україні є ДП "Світ Насіння".
Залишки препарату Прованто Дуплет виробництва попередніх років під старою назвою
Коннект можуть бути у продажу до закінчення їх терміну придатності. Починаючи з жовтня 2018 року для роздрібного продажу населенню препарат Коннект буде вироблятися тільки під новою назвою Прованто Дуплет.

Коннект
< /em> - інноваційний інсектицид контактно-системної дії з двома високоефективними діючими речовинами, для захисту картоплі та овочів від колорадського жука та різних шкідників.

Коннект прибирає необхідність готувати бакову суміш (має у своєму складі контактний та системний компоненти). Тому, крім надійного ефекту запобігає виникненню стійкості у шкідників. Картопля (колорадський жук, трипси, попелиця) – 5 мл на 5 л води, на 1 сотку.

Цибуля (цибуля попелиця) -5 мл на 5 л води, на 1 сотку.
Цукровий буряк (сірі та прості довгоносики буряків) , блішки, щитоноски, попелиця) - 5 мл на 5 л води, на 1 сотку. - 5 мл на 5 л води, на 1 сотку. ru/blog/article/11695.htm">Коннект виробляється в період вегетації рослин, при перших ознаках ураження шкідниками. Рослини, які були оброблені, отримують антистресовий захист проти посухи, пихатої вологості.
515