Інсектицид Прованто Вернал (Каліпсо), 2 мл, Protect Garden (Bayer)

15125042_ua 125042_ua 20 2322.2 317.61 10



Protect Garden (Bayer)
Дія Контактно-системнийУпаковка МіниТип ІнсектецидиПроизводитель Protect Garden (Bayer) Bayer

У 2017 році в компанії Bayer відбулася реорганізація, через що з 2019 року Весь її асортимент буде представлений французькою фірмою SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором препаратів Байєр в Україні є ДП "Світ Насіння".
Залишки препарату Прованто Вернал виробництва попередніх років під старою назвою Каліпсо можуть бути у продажу до закінчення їх терміну придатності. Починаючи з жовтня 2018 року для роздрібного продажу населенню препарат Каліпсо вироблятиметься лише під новою назвою Прованто Вернал.

Прованто Вернал (Каліпсо)
- системний інсектицид контактної та кишкової дії, який дозволяє контролювати широкий спектр шкідників саду та городу. За умови дотримання рекомендованих норм витрати препарат безпечний для бджіл, що дозволяє проводити обприскування також і під час цвітіння. Надзвичайно висока ефективність проти колорадського жука, яблонної плодожерки, Оленка мохнатою.
Застосовується на багатьох культурах проти різних шкідників.
За умови дотримання рекомендованих норм витрати препарат безпечний для бджіл та джмелів, що дозволяє проводити обприскування також і під час цвітіння. br />
тіаклопрід.

Метод застосування. Обприскування в період вегетації.

Картопля, томати: колорадський жук, попелиця , трипси , совки - 1 мл на 5 л води на 1 сотку. яблунна, пильщик яблуневий, минаючи молі, Оленка волохата - 2 мл на 10 л води на 1сотку. на 1сотку.

Суниця: сірий кореневий довгоносик - 2 мл на 10 л води на 1сотку.

Досить одноразової обробки для знищення багатьох шкідників. Дерева яблуні обприскують від фази рожевого бутону і до фази цвітіння. За умови дотримання рекомендованих норм витрати препарат безпечний для бджіл, дозволяє проводити обприскування також і під час цвітіння. Термін від останньої обробки до збору врожаю: картопля - 20 діб; яблуня - 30 діб.


Лабій Лев Леонович2019-09-21Замовляв в компанії хімікати для рослин. один саджанець смородини і 3кг саджанки. Дуже задоволений обслуговуванням, підходом до справи і відношенням до клієнта! Все виконали чітко і швидко". Зв'язались швидко, відповіли на всі мої питання! Хімікати оригінальні, якісні! саджанець чудовий! Все приїхало ціленьке, добре запаковане! Ціни в компанії цілком прийнятні!
553