Шторм 10 табл. (BASF)

125080_ua 125080_ua 19 1817.1 314.48 10

BASF (Німеччина)
Упаковка МіниТип Родентициды и средства против насекомыхПроизводитель BASF (Німеччина)
- комунальному господарстві (громадські та житлові приміщення, промислові об'єкти);
- льохах та інших господарських спорудах;
- польових умовах, у тому числі в садах.

Шторм дозволений для продажу населенню.Флокумафен , як і більшість родентицидів похідних кумарину, діє на механізм згортання крові і тому належить до групи антикоагулянтів. Основним методом дії антикоагулянтів є печінка, де лише у присутності вітаміну К1 активується низка білків згортання крові. Флокумафен, потрапивши в організм, пригнічує процес регенерації вітаміну К1, що, у свою чергу, веде до припинення нормальної освіти факторів згортання крові. Коли фактори згортання крові знижуються до рівня 20% від нормального, настають антикоагулянтні ефекти. Смерть від великої кровотечі наступають через 3-10 днів. від зернових приманок воскові брикети не пліснявіють і не розмокають.
Новий механізм дії-запобігають розвитку приманкобоязні у щурів та мишей.
Економічність-низька доза застосування. Зручність-приманка готова до застосування та не потребує додаткового розведення або добавки до неї інших інгредієнтів. Простота використання воскових брикетів дозволяє легко застосувати рекомендовану дозу. Безпека-використання воскових брикетів, на відміну від гранул та інших препаративних форм, запобігає розсипанню приманки, що виключає ймовірність випадкового отруєння не цільових тварин.

Особливості застосування
Препарат готовий до застосування і вимагає будь-якого розведення іншими кормами.
Для досягнення максимальної ефективності препарату необхідно напередодні його розкладки досліджувати всю територію з метою визначення кращих точок розміщення приманок-місць укриття та годівлі гризунів-шкідників, їх ходів та нір у підлозі, стінах, фундаменті та купах сміття, а також джерел води, що особливо важливо для боротьби з щурами.
По можливості всі місця для розкладок приманок повинні бути недоступні для дітей, а також птахів і тварин, у тому числі домашніх, які не повинні бути знищені.
Усі приманки слід прикривати, щоб ускладнити доступ до них інших тварин та птахів.
Цей захід також підвищує ефективність препарату, тому що гризуни почуваються у великій безпеці під укриттями.
Для цих цілей можна використовувати дренажні труби, пристелені до стіни дошки або спеціальні приманкові ящики.
Для знищення щурів точки розміщення приманок зазвичай розташовують на відстані 10-15 м, а при сильній заселеності гризунів навіть на відстані 5 м.
При цьому важливо розташувати приманки на шляху гризунів від місць. де вони живуть, до місця годівлі та джерел води.
Знищення мишей є більш важким, так як режим їх харчування більш безладний і вони не потребують пиття. Тому визначення місця їх годівлі, де в основному слід розміщувати приманки, має важливе значення.
Причому відстань між принадами в цих випадках становить до 2м.
Щурі та миші гинуть протягом 4-8 днів від одноразового поїдання редентициду.
Тому заміну приманок доцільно здійснювати через 7-10 днів. Зазначений період гарантує, що гризуни, що з'їли приманку під час першого травлення, або вже мертві, або загинуть на момент другого травлення.
Слід мати на увазі, що принади відновлюють лише у разі поїдання колишніх.
Всі залишки приманок та загиблих гризунів слід спалювати або закопувати лише у спеціальних місцях. Вогнища поширення гризунів повністю очищаються протягом 3 тижнів.
У польових умовах при боротьбі з полівками приманки розкладають восени після збирання врожаю або навесні, у період дефіциту природної їжі для гризунів.
Приманки розкладають з розрахунку 0,7-1,5 кг/га по одному брикету в нору з інтервалом приблизно 10-15 м.
Приманки, що поїдаються, відновлюють через 7-10 днів до повного знищення гризунів.
У саду приманки розкладають навколо кожного дерева із розрахунку 0,6 кг/га.
Приманки, що поїдаються, відновлюють 2-3 рази також з інтервалом 7-10 днів.

Також Ви зможете купити отруту для щурів і мишей:

450