Буряк

Буряк столовий Детройт 20г. WoS

125956_uaБуряк столовий  Детройт 20г.  WoSСередньостиглий сорт, вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 100-120 днів. Коренеплід - вирівняний, округлий, гладкий, темно-червоного кольору, масою 150-260 г.
3024 314.19 10

Буряк столовий Червона Куля 10г. WoS

433880_uaБуряк столовий  Червона Куля 10г. WoSСередньостиглий, багаторостковий сорт, до технічної стиглості – 100 днів. Коренеплід округлий і округло-овальний, гладкий, масою до 300 г, занурений у ґрунт наполовину.
2016 39.94 10

Буряк столовий Циліндра 10г. WoS

433878_uaБуряк столовий Циліндра 10г. WoSСередньопізній, урожайний сорт. До технічної стиглості – 130 днів. Коренеплід темно-червоний, дуже ніжний, солодкий, без світлих кілець. Рекомендується для зберігання, переробки та вживання у свіжому вигляді. Холодостійка культура.
2016 39.94 10

Буряк столовий Риваль 10г. WoS

433876_uaБуряк столовий Риваль 10г. WoSБуряк столовий Риваль. WoS Середньостиглий сорт універсального використання. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Цінується за одночасну віддачу врожаю. Коренеплоди темно-червоного кольору, циліндричної форми, вирівняні, гладкі.
2016 39.94 10

Буряк столовий Опольський 10г. WoS

433874_uaБуряк столовий Опольський 10г. WoSВисоковрожайний, середньостиглий сорт. Коренеплоди циліндричної форми. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Сорт універсального використання. Цінується за дружнє дозрівання та хорошу лежкість.
2016 39.94 10

Буряк столовий Нобол 10г. WoS

433872_uaБуряк столовий Нобол 10г. WoSБуряк столовий Нобол 10г. WoS Високоврожайний ранній сорт столового буряка для споживання у свіжому вигляді, зберігання, переробки (виробництво соку та заморозки). Коренеплоди стандартної округлої форми, темно-червоні без радіального кальцію, масою 250-300 г.
2016 39.94 10

Буряк столовий Єгипетський 10г. WoS

433870_uaБуряк столовий Єгипетський  10г. WoSНасіння Буряк столовий Єгипетський - Середньостиглий, урожайний сорт. Вегетаційний період 100-120 днів. Коренеплід плоский, масою 250-400 г.
2016 39.94 10

Буряк столовий Детройт 10г. WoS

433868_uaБуряк столовий  Детройт 10г. WoSСередньостиглий сорт, вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 100-120 днів. Коренеплід - вирівняний, округлий, гладкий, темно-червоного кольору, масою 150-260 г.
2016 39.94 10

Буряк столовий Делікатесний 10г. WoS

433866_uaБуряк столовий Делікатесний 10г. WoSБуряк столовий Делікатесний 10г. WoS Середньостиглий, до технічної стиглості – 110-115 днів. Коренеплід округлий, гладкий, масою до 300 г. М'якуш темно-червоний з бордовим відтінком, ніжний, соковитий, солодкий.
2016 39.94 10

Буряк столовий Борщовий 10г. WoS

433864_uaБуряк столовий Борщовий 10г. WoSБуряк столовий Борщовий Раньостиглий сорт, до технічної стиглості – 80-100 днів. Коренеплід округлий, гладкий, вагою 300-450г. М'якуш темно-червоний з білувато-рожевими кільцями, соковитий і солодкий. Стійкий до гнилі. Добре зберігається. Урожайність 53-56 т/га.
2016 39.94 10

Буряк столовий Борро 10г. WoS

433862_uaБуряк столовий Борро 10г. WoSБорро - середньопізній (110-115 днів) високоврожайний гібрид столового буряка. Коренеплоди округлої форми, вирівняні, м'якоть насиченого яскраво-червоного кольору, шкірка гладка. Завдяки добре розвиненій листовій розетці гібрид придатний для механічного збору. Використовується для зберігання, свіжого ринку, а також у харчовій промисловості як барвник. Стійкий до альтернаріозу та церкоспорозу. Середня врожайність 60-80 т/га.
2016 39.94 10

Мангольд Чарлі (листовий буряк) 1 г. А

297587_uaМангольд Чарлі (листовий буряк) 1 г. АГібрид мангольду для збирання молодими рослинами («бебі ліф»), для вирощування як у відкритому, так і захищеному грунті.
1714.55 313.5 10

Буряк столовий Борщовий 20г. WoS

252961_uaБуряк столовий Борщовий 20г. WoSБуряк столовий Борщовий Раньостиглий сорт, до технічної стиглості – 80-100 днів. Коренеплід округлий, гладкий, вагою 300-450г. М'якуш темно-червоний з білувато-рожевими кільцями, соковитий і солодкий. Стійкий до гнилі. Добре зберігається. Урожайність 53-56 т/га.
3024 314.19 10

Буряк столовий Борщовий 100г. WoS

252960_uaБуряк столовий Борщовий 100г. WoSБуряк столовий Борщовий Раньостиглий сорт, до технічної стиглості – 80-100 днів. Коренеплід округлий, гладкий, вагою 300-450г. М'якуш темно-червоний з білувато-рожевими кільцями, соковитий і солодкий. Стійкий до гнилі. Добре зберігається. Урожайність 53-56 т/га.
8568 256 5

Буряк столовий Борро 250г. WoS

252959_uaБуряк столовий Борро 250г. WoSБорро - середньопізній (110-115 днів) високоврожайний гібрид столового буряка. Коренеплоди округлої форми, вирівняні, м'якоть насиченого яскраво-червоного кольору, шкірка гладка. Завдяки добре розвиненій листовій розетці гібрид придатний для механічного збору. Використовується для зберігання, свіжого ринку, а також у харчовій промисловості як барвник. Стійкий до альтернаріозу та церкоспорозу. Середня врожайність 60-80 т/га.
190152 2118.84 5

Буряк столовий "Борро" 100 гр. WoS

252958_uaБуряк столовий Борро - середньопізній (110-115 днів) високоврожайний гібрид столового буряка. Коренеплоди округлої форми, вирівняні, м'якоть насиченого яскраво-червоного кольору, шкірка гладка. Завдяки добре розвиненій листовій розетці гібрид придатний для механічного збору. Використовується для зберігання, свіжого ринку, а також у харчовій промисловості як барвник. Стійкий до альтернаріозу та церкоспорозу. Середня врожайність 60-80 т/га.
8568 256 5

Буряк столовий Борро 20г. WoS

227645_uaБуряк столовий Борро 20г. WoSБорро - середньопізній (110-115 днів) високоврожайний гібрид столового буряка. Коренеплоди округлої форми, вирівняні, м'якоть насиченого яскраво-червоного кольору, шкірка гладка. Завдяки добре розвиненій листовій розетці гібрид придатний для механічного збору. Використовується для зберігання, свіжого ринку, а також у харчовій промисловості як барвник. Стійкий до альтернаріозу та церкоспорозу. Середня врожайність 60-80 т/га.
3024 314.19 10

Буряк столовий Борро 3г. WoS

227644_uaБуряк столовий Борро 3г. WoSБоро - середньопізній (110-115 днів) високоврожайний гібрид столового буряка. Коренеплоди округлої форми, вирівняні, м'якоть насиченого яскраво-червоного кольору, шкірка гладка. Завдяки добре розвиненій листовій розетці гібрид придатний для механічного збору. Використовується для зберігання, свіжого ринку, а також у харчовій промисловості як барвник. Стійкий до альтернаріозу та церкоспорозу. Середня врожайність 60-80 т/га.
108 34.39 10

Буряк столовий Делікатесний 250г. WoS

156623_uaБуряк столовий Делікатесний 250г. WoSСередньостиглий, до технічної стиглості – 110-115 днів. Коренеплід округлий, гладкий, масою до 300 г. М'якуш темно-червоний з бордовим відтінком, ніжний, соковитий, солодкий. Сорт стійкий до гнилі. Добре зберігається. Холодостійка культура.
190152 2118.84 5

Буряк столовий Делікатесний 100г. WoS

156622_uaБуряк столовий Делікатесний 100г. WoSСередньостиглий, до технічної стиглості – 110-115 днів. Коренеплід округлий, гладкий, масою до 300 г. М'якуш темно-червоний з бордовим відтінком, ніжний, соковитий, солодкий. Сорт стійкий до гнилі. Добре зберігається. Холодостійка культура.
8568 356 10

Буряк столовий Риваль 250 г. WoS

156621_uaБуряк столовий Риваль 250 г. WoSСередньостиглий сорт універсального використання. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Цінується за одночасну віддачу врожаю.
190152 2137.41 5

Буряк столовий Риваль 100г. WoS

156620_uaБуряк столовий Риваль 100г. WoSБуряк столовий Риваль 100г. WoS Середньостиглий сорт універсального використання. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Цінується за одночасну віддачу врожаю.
8568 270.84 5

Буряк столовий Нобол 250г. WoS

156619_uaБуряк столовий Нобол 250г. WoSБуряк столовий Нобол 250г. WoS Високоврожайний ранній сорт столового буряка для споживання у свіжому вигляді, зберігання, переробки (виробництво соку та заморозки). Коренеплоди стандартної округлої форми, темно-червоні без радіального кальцію, масою 250-300 г.
190152 2120.76 5

Буряк столовий Нобол 100г. WoS

156618_uaБуряк столовий Нобол 100г. WoSБуряк столовий Нобол 100г. WoS Високоврожайний ранній сорт столового буряка для споживання у свіжому вигляді, зберігання, переробки (виробництво соку та заморозки). Коренеплоди стандартної округлої форми, темно-червоні без радіального кальцію, масою 250-300 г.
8568 257.83 5

Буряк столовий Делікатесний 20г. WoS

125981_uaБуряк столовий Делікатесний 20г. WoSБуряк столовий Делікатесний 20г. WoS Середньостиглий, до технічної стиглості – 110-115 днів. Коренеплід округлий, гладкий, масою до 300 г. М'якуш темно-червоний з бордовим відтінком, ніжний, соковитий, солодкий.
3024 314.19 10

Буряк столовий Делікатесний 3г. WoS

125980_uaБуряк столовий Делікатесний 3г. WoSБуряк столовий Делікатесний 3г. WoS Середньостиглий, до технічної стиглості – 110-115 днів. Коренеплід округлий, гладкий, масою до 300 г. М'якуш темно-червоний з бордовим відтінком, ніжний, соковитий, солодкий.
108 34.39 10

Буряк столовий Борщовий 3г. WoS

125979_uaБуряк столовий Борщовий 3г. WoSНасіння буряка столового Борщовий 3г. WoS Раньостиглий сорт, до технічної стиглості – 80-100 днів. Коренеплід округлий, гладкий, вагою 300-450г. М'якуш темно-червоний з білувато-рожевими кільцями, соковитий і солодкий. Стійкий до гнилі. Добре зберігається. Урожайність 53-56 т/га.
108 34.39 10

Насіння буряка столового "Борщовий" 250 г. WoS

125978_uaНасіння буряка столового Раньостиглий сорт, до технічної стиглості – 80-100 днів. Коренеплід округлий, гладкий, вагою 300-450г. М'якуш темно-червоний з білувато-рожевими кільцями, соковитий і солодкий.
190152 2118.84 5

Буряк столовий Риваль 20г. WoS

125977_uaБуряк столовий Риваль 20г. WoSБуряк столовий Риваль 20г. WoS Середньостиглий сорт універсального використання. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Цінується за одночасну віддачу врожаю. Коренеплоди темно-червоного кольору, циліндричної форми, вирівняні, гладкі.
3024 316.92 10

Буряк столовий Ріваль 3г. WoS

125976_uaБуряк столовий Ріваль 3г. WoSБуряк столовий Ріваль 3г. WoS Середньостиглий сорт універсального використання. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Цінується за одночасну віддачу врожаю.
108 34.69 10

Буряк столовий Нобол 3г. WoS

125975_uaБуряк столовий Нобол 3г. WoSБуряк столовий Нобол 3г. WoS Високоврожайний ранній сорт столового буряка для споживання у свіжому вигляді, зберігання, переробки (виробництво соку та заморозки). Коренеплоди стандартної округлої форми, темно-червоні без радіального кальцію, масою 250-300 г.
108 34.39 10

Буряк столовий Нобол 20г. WoS

125974_uaБуряк столовий Нобол 20г. WoSБуряк столовий Нобол 20г. WoS Високоврожайний ранній сорт столового буряка для споживання у свіжому вигляді, зберігання, переробки (виробництво соку та заморозки). Коренеплоди стандартної округлої форми, темно-червоні без радіального кальцію, масою 250-300 г.
3528 314.19 10

Буряк столовий Циліндра 250г. WoS

125973_uaБуряк столовий Циліндра 250г. WoSБуряк столовий Циліндра Середньопізній, урожайний сорт. До технічної стиглості – 130 днів. Коренеплід темно-червоний, дуже ніжний, солодкий, без світлих кілець. Рекомендується для зберігання, переробки та вживання у свіжому вигляді. Холодостійка культура.
190152 2137.41 5

Буряк столовий Циліндра 100г. WoS

125972_uaБуряк столовий Циліндра 100г. WoSСередньопізній, урожайний сорт. До технічної стиглості – 130 днів. Коренеплід темно-червоний, дуже ніжний, солодкий, без світлих кілець. Рекомендується для зберігання, переробки та вживання у свіжому вигляді. Холодостійка культура.
8568 270.84 5

Буряк столовий Циліндра 20г. WoS

125971_uaБуряк столовий Циліндра 20г. WoSСередньопізній, урожайний сорт. До технічної стиглості – 130 днів. Коренеплід темно-червоний, дуже ніжний, солодкий, без світлих кілець. Рекомендується для зберігання, переробки та вживання у свіжому вигляді. Холодостійка культура.
3024 316.92 10

Буряк столовий Опольський 100г. WoS

125970_uaБуряк столовий  Опольський 100г. WoSВисоковрожайний, середньостиглий сорт. Коренеплоди циліндричної форми. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Сорт універсального використання. Цінується за дружнє дозрівання та хорошу лежкість.
8568 270.84 5

Буряк столовий Червона Куля 100г. WoS

125968_uaБуряк столовий Червона Куля 100г. WoSСередньостиглий, багаторостковий сорт, до технічної стиглості – 100 днів. Коренеплід округлий і округло-овальний, гладкий, масою до 300 г, занурений у ґрунт наполовину. М'якуш темно-червоний з бордовим відтінком, солодкий, без кілець.
8568 267.63 5

Буряк столовий Червона Куля 250г. WoS

125967_uaБуряк столовий  Червона Куля 250г. WoSСередньостиглий, багаторостковий сорт, до технічної стиглості – 100 днів. Коренеплід округлий і округло-овальний, гладкий, масою до 300 г, занурений у ґрунт наполовину.
190152 2131.17 5

Буряк столовий Червона Куля 3г. WoS

125965_uaБуряк столовий Червона Куля 3г. WoSСередньостиглий, багаторостковий сорт, до технічної стиглості – 100 днів. Коренеплід округлий і округло-овальний, гладкий, масою до 300 г, занурений у ґрунт наполовину. М'якуш темно-червоний з бордовим відтінком, солодкий, без кілець. Універсальне призначення.
108 34.39 10

Буряк столовий Опольський 250г. WoS

125964_uaБуряк столовий Опольський 250г. WoSВисоковрожайний, середньостиглий сорт. Коренеплоди циліндричної форми. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Сорт універсального використання. Цінується за дружнє дозрівання та хорошу лежкість.
190152 2137.41 5