Добриво Rost Sour для гортензій 1.2 л

389581_ua 389581_ua 153 1 шт147.9 3132.6 10


ТД Кісон (UA)
Упаковка МініПеріод внесення Начало вегетации Цвітіння/буотонізаціяСпосіб внесення По листу Під коріньВид РідкийПроизводитель ТД Кісон (UA)

Добриво Rost Sour для гортензій Rost

Різні квіти, а особливо будь-які види гортензій, це прекрасна прикраса для великих і маленьких ділянок. Однак для їх утримання необхідно дотримуватися всіх правил догляду за рослиною. Однією з найважливіших умов зростання стає правильна кислотність ґрунту (рівень pH). Препарат вміщує в собі ряд вітамінів, які дозволяють Зростання впливати на прискорення росту, підвищувати бутонізацію, а також зміцнювати імунітет гортензій. В результаті правильного використання гортензії набувають насиченості кольору та пишності.

Переваги Добрива Rost Sour для гортензій
Прискорює процес зростання культури
Сприяє пишному та довгому цвітінню
Встановлює оптимально низький рівень pH
Зміцнює імунітет та підвищує стійкість рослини до хвороб
Підтримує або відновлює здоровий розвиток та зростання рослини

Інструкція, спосіб застосування, склад, дозування та норма витрати добрива Rost Sour 1.2 л

Діюча речовина: бор (B) - 120 мг/л, калій (K2O) - 84 г/л, фосфор (P2O5) - 118 г/л, сірка (SO3) - 29 г/л, амідний (NH2) - 26 г /л, азот (NH4) – 35 г/л.

Для підтримки оптимального рівня кислотності ґрунту протягом вегетаційного періоду рекомендується 1 раз на 7 - 10 днів поливати препаратом Rost Sour. Ґрунт – це буферна система, і вона швидко відновлює свої первісні властивості, саме тому необхідно використовувати добрива-підкислювач. Для правильного приготування препарату слід використовувати добрива з розрахунком 1 ковпачок (20 мл) на 1 л води.

У разі застосування добрива рекомендується використовувати спеціальні маски або респіратори для захисту органів дихання.

Гортензії
20 мл/1 л води

178