Добрива для овочевих культур відкритого ґрунту 13-10-15+mikro, Арві (Arvi Fertis) 5 кг

125541_ua 125541_ua 260210 3



Упаковка МініПеріод внесення Цвітіння/буотонізація Зростання плодівСпосіб внесення Під коріньВид ГранулаПроизводитель UAB
Мінеральні добрива для овочів відкритого ґрунту 13-10-15+МЕ, вагою 5 кг. Цим рослинам необхідна певна кількість азоту, фосфору та калію. Збагатити рослини цими елементами можна за допомогою цього добрива. Завдяки точно підібраній кількості речовин, у добривому грунті рослини швидше набирають зростання, підвищується врожайність, покращується їх смак, зовнішній вигляд і Ви зможете довше насолоджуватися їхньою свіжістю. Крім цього, дані добрива не містять хлору, тому вирощені за їх допомогою помідори, огірки, морква, редиска та інші овочі не завдають шкоди здоров'ю людини! А біологічні процеси в паростках відбуваються набагато швидше, вони успішно розвиваються і підвищується їхня продуктивність. Дані добрива доповнені мікроелементами – це частинки, що входять до складу добрив, які сприяють засвоєнню овочами найкорисніших речовин та збагаченню ґрунту, забезпечуючи, таким чином, довготривалу дію добрив. Спосіб використання: добрива рівномірно розподілити та внести у ґрунт. Термін придатності: при належному зберіганні в сухому місці, недоступному для сонячних променів, термін придатності не обмежений. Рекомендуються такі середні норми добрива: Для огірків, моркви, брюкви, помідорів, картоплі, бурачків, норма внесення добрив на 100 м² (для 1 ара): 7-9 кг Для капусти, цукіні, кабачків, гарбузів, норма внесення добрив на (Для 1 ара): 9-11 кг. Для цибулі, часнику, цибулі порею, салатів, шпинатів, норма внесення добрив на 100 м2 (для 1 ара): 5-7 кг. Для редьки, редиски, петрушки, гороху, квасолі, бобів, спаржі, норма внесення добрив на 100 м2 (для 1 ара): 3-5 кг. Добриво починати вносити в ґрунт починаючи з березня до червня кожні 3-4 тижні до кінця липня! ВАЖЛИВО! P102 Зберігати у недоступному для дітей місці P270 Під час використання цього продукту, не можна їсти, пити та курити P312 Проковтнувши: відчувши себе погано, дзвонити в Бюро контролю отруєнь та інформації або звернутися до лікаря
332