Чому саме Блу Бордо ми радимо використовувати для захисту саду та городу?


В Україні є багато зареєстрованих засобів захисту рослин на основі міді.
Блу Бордо — це перш за все європейський продукт, що виробляється у Франції і зареєстрований в Європейському Союзі як натуральний продукт, рекомендований для використання на ринку Home&Garden. Це свідчить про перевірену безпеку цього препарату для людини та довкілля.
Блу Бордо — це прогресивна формуляція: водорозчинні гранули, які не залишають залишку у воді та не забивають фільтри обприскувачів.
Блу Бордо — це препарат, який після обробки не залишає плям на рослині, а отже зашкоджує фотосинтезу.
Блу Бордо — це ефективний фунгіцид контактної дії проти широкого спектру збудників хвороб, зокрема проти найбільш економічно небезпечних: на яблуні — проти парші, бактеріального опіку, плямистостей листя, бактерійного раку або гнилі кори та звичайного раку (нектрії); на винограді — проти мілдью та антракнозу; на томатах і картоплі — проти фітофтори, альтернарії і низки бактеріальних хвороб.
Обприскування рослин проводять по голому стовбуру (проти бактеріального раку та опіків), в період розпукування бруньок плодових дерев, в період вегетації та після збору врожаю.
  Дозування — 50 г на 4-5 л води.
  Цього розчину достатньою для обробки 5-6 дерев віком до 5 років або декількох дерев більш пізнього віку.

Що слід знати при садінні саджанців
плодових культур


Саджанці плодових культур краще садити в тих місцях, де ще взагалі не росли плодові культури, якщо є така можливість.
Саджанці можна садити восени і навесні, коли рослини перебувають у стані спокою. Найкраще садити восени: у жовтні – на початку листопада. Висаджені у цей час рослини до закінчення вегетаційного періоду встигають добре прижитися. Якщо саджанці восени не посаджено на постійне місце, їх висаджують рано навесні — відразу після розмерзання грунту. Найкращі результати отримують при садінні до розпускання бруньок — зазвичай це березень – перша декада квітня.
Садити саджанці слід здебільшого на рівні кореневої шийки або на декілька сантиметрів глибше. Садові ями повинні мати значні розміри (плодові — 0,6-1,0 х 0,6-1,0 м, а ягідники — 0,4-0,6 м) і заправлені перегноєм з розрахунку 10-20 кг та мінеральними добривами (азотні, фосфорні, калійні та мікродобрива). Усі ці компоненти слід старанно перемішати з родючою землею в нижній частині ями.
Безпосередньо перед садінням саджанців готують спеціальну бовтанку, яка складається з глини, перегною та води. Одну частину глини (1 кг), одну частину перегною (1 кг) та одну частину води (1 л) ретельно перемішують та додають до цієї бовтанки розчин препарату Престиж® (20 мл препарату на 1 л води). 
Бовтанка з додаванням розчину Престижу повинна мати консистенцію сметани. Вона не повинна бути рідкою, проте в той же час і не сильно густою.Перед садінням кореневу систему саджанця занурюють у бовтанку, після чого саджанець опускають в садивну яму. При використанні Престижу в такий спосіб, саджанці, по-перше, краще приживаються, а по-друге, майже до початку літа надійно захищені від шкідників саду, таких як попелиці, трипси, щитівки т а інші. 
Купувати препарат Престиж® слід у мережі ТКЦ «Зелений Світ» або у перевірених спеціалізованих магазинах, щоб уникнути придбання фальсифікованого продукту.

Наше підпиємство є офіційним дистриб'ютором компанії «BAYER» 
З питань застосування та придбання препаратів звертайтеся в консультаційний центр

ДП «Світ Насіння» за телефонами:

+38 0352 420 400
+38 067 675 24 93
+38 050 886 87 33
+38 099 287 15 01
+38 073 679 88 01
+38 067 679 88 01
+38 067 679 88 02



Защита сада и огорода от болезней от Syngenta Часть 2
Бактериальный биопрепарат
"Коннект" - Быстрое и эффективное избавление от огородных вредителей  от Bayer-SBM