Системний гербіцид "Зенкор Ліквід" від Bayer Garden

"Пермаклін Ліквід" – надійний захист від бур'янів

Системний гербіцид від ТМ "SBM" Пермаклін Ліквід – це ефективний засіб для боротьби з дводольними та злаковими бур'янами. Застосування цього препарату сприяє збереженню гарного врожаю картоплі, моркви та томатів. Ефективність дії гербіциду через листя і грунт однаково висока – він знищує як бур'ян, що вже зійшов, так і той, що тільки починає проростати.

Системні препарати європейського виробництва вже багато років користуються популярністю серед досвідчених аграріїв у всьому світі. Зазначимо, що у 2017 році "Bayer Garden" була реорганізована - і з цього На весь асортимент марки буде представлений французькою компанією SBM Life Science. Офіційним дистриб'ютором товарів "Байєр Гарден" в Україні сьогодні є ДП "Світ Насіння". В інтернет-магазині дочірнього підприємства можна придбати системний гербіцид "Пермаклін Ліквід" – здатність знищувати бур'яни на ранній стадії їх проростання. Своєчасний захист культурних рослин від бур'янів сприяє безперешкодному отриманню ними необхідних поживних речовин, води та достатньої кількості світла. Крім іншого, препарат має й інші переваги, а саме:

  • швидка розчинність;
  • неможливість замулювання фільтрів;
  • Дводольні, Однодольні· щириця;· лисохвіст польовий;· волошка синя;· вовсю;· райграс;· зябер звичайний;· мишей (щетинник). · ромашка;· гірчаки;· портулак городній;· будяк жовтокольоровий;· гірчиця польова;· зірочка середня.

    Особливості застосування 

    Перше, що важливо знати – використовувати препарат Пермаклін Ліквід у парниках і теплицях не можна. Існує ймовірність виникнення фітотоксичність (отруєння). На відкритих ділянках обприскування культурних рослин гербіцидом має винятково позитивний ефект. Головне, суворо дотримуватися інструкцій, дотримуватися правильних пропорцій. Нижче представлена ​​таблиця з рекомендаціями щодо застосування системного гербіциду "Пермаклін Ліквід"

    Системний гербіцид німецького виробництва "Пермаклін Ліквід" можна купити у фасуванні 20 або 100 мл . Гарантуючи надійний контроль бур'янів, цей продукт відповідає всім стандартам та вимогам щодо захисту здоров'я людини та навколишнього середовища.

<

Що зробити, щоб насолоджуватися своїм урожаєм якомога довше?
Стадії обприскування дерев Що таке коккомікоз і як його перемогти?
ЩО ТАКЕ НІТРОАММОФОСКА