Купити насіння Гуртом та в роздріб

Купити насіння Гуртом та в Роздріб

Багаті вітамінами, корисними мінералами та клітковиною, овочі є життєво необхідними для організму людини. В інтернет-магазині «Світ Насіння» як садівник-початківець, так і досвідчений дачник знайде великий вибір насіння овочів з детальними описами та барвистими фотографіями. Які з овочів висіваються безпосередньо в ґрунт, а які через розсаду – відповіді на ці та багато інших питань ви знайдете на сторінках нашого сайту.
баклажани, солодкий перець і огірки вирощуються через розсаду.
Підготовка відбувається до сезону, а саме – в останній місяць зими.
Нерідко городники стикаються з неприємною ситуацією, коли на момент висадки рослини не тільки не дійшли до необхідної кондиції, але й зовсім не зійшли.
Причин тому може бути кілька: надто пізній посів, неправильний догляд.
Але найпоширеніша причина – низька якість посівного матеріалу.

Щоб уберегти себе від таких конфузів, фермери повинні знати, на що спиратися при виборі насіння та яким точкам продажів можна довіряти.

Як правильно вибрати насіння?

Довірившись прекрасним оповіданням ринкових продавців, багато хто в результаті отримують зовсім не той урожай, який зображений на барвистій обкладинці.
Що гірше, часті випадки обману, коли виробник наповнює упаковки простроченим посівним матеріалом, схожість якого далека від ідеальної.
Щоб убезпечити себе та зберегти кошти, звертайтеся на сайт mirsemyan.com.ua.

Чому саме до нас? Тому що серед інших українських компаній ми дуже виділяємося:

  • значним стажем (успішно реалізуємо насіння овочів понад 60 років);
  • відповідними сертифікатами («Офіційний дилер 2016-2017», «Лідер галузі 2012» та ін.);
  • достовірністю інформації на упаковці (насіння міні упаковка та насіння проф. упаковка має актуальні дані: назву, сорт, кількість насіння, термін придатності, дата розфасовки, контактна інформація підприємства);
  • якісними сортами та гібридами овочів, стійкими до захворювань та кліматичних умов.

Фермери зі стажем звертають особливу увагу і на вибір ємності, в яку висаджуватимуться рослини . Це можуть бути звичайні ящики, збиті власноруч. Однак, щоб отримати гарантовано хороший результат, зверніть увагу на касети, міні-парники, торф'яні таблетки і відкриті горщики оптимальних розмірів. >

Інтернет-гіпермаркет «Світ Насіння » пропонує найширший асортимент високоякісного насіння сортів овочевих культур, а також гібридів.
Залежно від потреби покупця ми реалізуємо продукцію як гуртом, так і в роздріб..

У сучасних умовах аграрний напрямок – популярна на території України діяльність. Власний городик, дача дозволяють не тільки заощадити на купівлі овочів, але також бути впевненим у відсутності шкідливих для здоров'я нітратів і пестицидів. Саме така продукція представлена ​​на сайті mirsemyan.com.ua. Перед розфасовкою овочеве насіння піддається наступним етапам:

Насіння у проф. упаковці
можуть бути розфасовані як поштучно (1000 насінин, 100.000 насінин) або ж вагою (від 5 г до 5 і більше кг).

Насіння в міні упаковці
– це той самий професійний посадковий матеріал, проте розфасований у дрібні , так звані «аматорські» упаковки.

У каталозі «Світ Насіння» ви знайдете практично всі овочеві, зелені та салатні культури (в т.ч. шпинат, безліч видів салатів, петрушку).

Якщо ви зацікавлені в традиційних та екзотичних овочах, ми раді запропонувати свою допомогу у виборі. Дзвоніть нам зараз, щоб отримати вичерпну інформацію про насіння. Купуйте найкраще на сайті mirsemyan.com.ua!

Найновіші, стійкі до хвороб сорти яблук!
Прованто Вернал (Каліпсо) – надійний помічник у боротьбі зі шкідниками саду та городу від Bayer Garden
Технологія вирощування картоплі